Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(38)

Videa (2)

Trailer

Recenze (14)

david141474 

všechny recenze uživatele

Tak a je to za mnou, právě jsem se dokoukal jeden z nejhorších seriálů v mým životě. Resistance neboli odboj má jednak špatný postavy, záporáky a děj o tom radši nemluvím. Jediná dobrá postava je asi CB-23. Velitel Pyre taky moc nevyčnívá. Prostě hrůza, nedoporučuju nikomu, jedině tomu, kdo je taky fanatickej fanoušek do Star Wars jako já. 1. Série 3/10 2. Série 4/10 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nepochopil jsem tu pár věcí. Proč v seriálu, který se jmenuje, cituji Star. Wars. Resistance., není prakticky žádná válka, resp. žádná hvězdná válka a o Odboji se tu a tam pronese jen pár vět, max. se tu v pár scénách mihne Poe Dameron?. Proč jsme na opravdovou akční epizodu čekali celých 18 dílů? Vždyť má Filoni za sebou ne jeden, ale rovnou dva poměrně dobré animované Star Wars seriály, které do jisté míry dokázaly uspokojit obě zamýšlené cílovky. Nemám problém s animací. Ta mi po poměrně fádních Rebels přišla vlastně dost pěkná. Spíš mám problém s tím, jakým způsobem je používaná. Proč tam proboha každý tak přehrává? U Neeku, jakožto komické postavy ala Jar Jar, by se to dalo chápat, ale proč se hlavní hrdina, válečný pilot, který má už něco za sebou, celou dobu pitvoří a afektovaně pohybuje jako nevybouřený puberťák? Proti krokům Disney nejsem nijak výrazně kritický, The Last Jedi se mi líbil a v mých očích to byl odvážný krok maličko jiným směrem, ale tohle je teda docela brutální fail i na výplňový seriál určený pro dětský kanál. Finální dvouepizoda trochu chytla za koule a zásadní twist docela slibuje o mnoho zajímavější druhou řadu, nicméně tenhle dosavadní letargický přístup ve mně moc velké naděje nevzbudil. ... A druhá série je až na poslední 3-4 díly stejnej a možná dokonce ještě větší shit. ()

Reklama

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Po několika letech jsem nakonec dal podruhé šanci seriálu Resistance a úspěšně jsem jej dokoukal do konce. Poprvé jsem to vzdal asi po deseti epizodách... a je to trochu škoda, jelikož druhá polovina první série je více než slušná. O druhé řadě se to bohužel říci nedá, jelikož ta má nadprůměrných akorát pár finálních dílů a pouze jeden opravdu dobrý, který ale potěší spíše fanoušky SNL skeče s Kylo Renem. Obecně nemá seriál příliš feeling sequelové trilogie, byť se v tomto období odehrává. Rasy jsou tu spíše původní a objevují se zde také odkazy na prequely nebo dokonce hudba z KOTORu. Sequelových postav je tu pak po málu, je to spíše příběh jedné stanice a pár členů Odboje, Prvního řádu nebo korzár Sidon Ithano se tu objevují pouze epizodicky... s výjimkou BB-8, který s hrdiny stráví velkou část první série. Debilitou scénáře se však již sequelům seriál blíží, je tu plno hloupých vtipů a nelogických kroků jednotlivých postav. S charaktery jako takovými seriál jinak pracovat umí, k srdci vám přirostou... a to i když je z počátku rádi třeba nemáte. Není to vyloženě nejhorší seriál, jaký jsem viděl, ale ze Star Wars animáků je pochopitelně na spodní příčce. Pořád ale lepší než Epizody VIII a IX. Hodnocení: 55 % ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jen první díl,více jsem nezvlád. Na mě hodně slabé dialogy. Postava mně přijde iritující. Rádoby vtipná, ale výsledek je trapný. Je tam plno nesmyslů. Jaké "námořnictvo=navy" ve SW? Obecně jsem na "první řád" alergický. Mrzí mě, že něco takového stvořil Filoni (nebo se jen možná podepsal a nepodílel). ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ďalší diel do seriálovej mozaiky Star Wars univerza a treba povedať, že po nadpriemerných Clone Wars a priemerných Rebels je toto opäť len jeden z priemernejších seriálov, ktorý ani animáciami a ani dejovo neprekonáva svojich predchodcov. Dokonca by som povedal, že niektoré časti boli ozaj zbytočné a aj to, že tvorcovia tento seriál ukončili po dvoch sezónach hovorí za seba. Takže za mňa ozaj len nutný doplnok univerza, nič viac, nič menej. 50 % ()

Galerie (335)

Zajímavosti (5)

  • Stíhačky, vytvořené smontováním dílů z různých jiných stíhaček (obvykle velmi odlišných, od jiných výrobců a vzájemně nekompatibilních), takzvané ošklivky, jsou další položkou z prodlužujícího se seznamu toho, co nový Kánon převzal z expandovaného univerza, dnes Legend. Tam se ošklivky poprvé objevily v knižní sérii „X-Wing“. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama