foto

Scott Elrod

  • nar. 10.1.1975 (41 let)
    Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento 1.89 metrů vysoký herec se narodil 10. února 1975 v Německu v rodině vojenského pilota. Scott se několikrát stěhoval. Žil i na Filipínách, nakonec zakotvil v Coloradu. Na střední škole Scott exceloval v matematice, hrál baseball. Elrod se chtěl stát po vzoru otce také pilotem. (Otec pilotoval F-16) Udělal si licenci a po ukončení studia pracoval jako letecký dispečer. Také závodil na motocyklech. Začal střídat zaměstnání (pracoval také jako rozvážeč pizzy). Zanedlouho se začal věnovat modelingu.

Když shlédnul film Top Gun, rozhodl se začít s herectvím. Přestěhoval se do Los Angeles a začal navštěvovat kurzy herectví (šest dnů v týdnu). Zahrál si malé roličky v KRIMINÁLCE NEW YORK a DAYS OF OUR LIVES. Ty mu pomohly získat větší roli v seriálu MUŽI NA STROMECH. Hraje trochu podivínského a záhadného Cashe.

Ve svém volném čase se Scott stále věnuje létání, závodění (motocykly a auta). V kondici se udržuje pravidelným cvičením a kickboxem. A hodně času tráví se svým nejlepším přítelem, jehož jméno je Harley Davidson. To je jeho labrador.

Elyssea

Herecká filmografie

2015 Vražedná práva (TV seriál)
It's Called the Octopus (S02E03)
2013 Na život a na smrt
Zápas o druhou šanci
2012 Argo
Unesené dítě (TV film)
2011 Escapee
Knifepoint
2010 Hard Breakers
Smrt a kremace
True Blue (TV film)
Záměna
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Čisté víno (TV film)
Chrám zatracených (TV film)
2008 Ženské kouzlo
2006 Desire (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace