foto

Rudolf Pechan

  • nar. 20.12.1935 (81 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Výlet
1996 Mission: Impossible
1993 Kaspar Hauser
1989 Bizon
Blázni a děvčátka
1978 Kulový blesk
1977 Což takhle dát si špenát
1973 Projížďka v kočáře (TV film)
1969 Dlouhé dopoledne (TV film)
Rozhovory (TV film)

TV seriály

1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Hon na rozhlasových vlnách (S04E01)
1986 Gottwald (TV seriál)
1971 Strašidýlko Fanfulínek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace