foto

Jiří Jurka

  • nar. 22.5.1931 (85 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Pták Ohnivák
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág
1987 Ticho v soudní síni (TV film)
1980 Detektiv (TV film)
Facka (TV film)
1979 Rozhodčí (TV film)
1977 Zrcadlení
1976 Náš dědek Josef
1974 Kdo hledá zlaté dno

Dokumentární

1966 Vražda na Buchlově (TV film)

TV pořady

1985 Námořnický karneval (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace