foto

Nora Fridrichová

  • nar. 1977
    Pardubice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nora Fridrichová pochází z Pardubic, kde se v roce 1977 narodila jako Nora Nováková. Roku 1996 odmaturovala na jednom z pardubických gymnázií. Na Karlově univerzitě vystudovala žurnalistiku a v Anglii získala magisterský titul na London Univerzity v oboru lidských práv.

Již v 16 letech usedla za mikrofon, kdy působila v jedné pardubické rozhlasové stanici. Od roku 1998 pracuje v celostátních médiích. Nyní uvádí v České televizi publicistický pořad 168 HODIN. V době volebních dnů působí jako moderátorka v terénu. Dále pracuje také v rádiu Radiožurnál, kde moderuje pořad NAD VĚCÍ. Hostem byla v televizních pořadech ZÁZRAKY PŘÍRODY a v UVOLNĚTE SE, PROSÍM.

Roku 2004 se provdala za Milana Fridricha.

zdeny "zdeny99" 99

Herecká filmografie

2015 Ztraceni v Mnichově
2007 Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
2006 Maharal - Tajemství talismanu

TV pořady

2013 Galashow 60 (TV pořad)
2011 Tah dámou (TV pořad)
168 hodin - politici v negližé (TV pořad)
2010 Evropa a já (TV pořad)
2009 Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Srpnová noc (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
168 hodin (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace