Reklama

Reklama

Zázraky přírody

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2009, 74 min

Režie:

Adam Rezek

Kamera:

Jan Matiášek

Účinkují:

Vladimír Kořen (moderátor), Maroš Kramár (moderátor), Marcela Augustová, Iva Pazderková, Vojtěch Kotek, Yvonne Přenosilová, Zdeněk Izer, Bohumil Klepl (více)

Obsahy(1)

Moderátoři Maroš Kramár a Vladimír Kořen vás provedou pořadem, u kterého se budete divit, žasnout a samozřejmě se bavit. Naším tématem je genialita matky přírody a to, jak lidé dokáží využít jejích obrovských "vynálezů". Těšit se můžete na Petra Fejka, Vojtu Kotka, Marcelu Augustovou, Ivu Pazderkovou a živého geparda. Dozvíte se, jak fascinující jsou lidské svaly. Odhalíme tajemství žraločí kůže nebo vám ukážeme, jakým způsobem pomáhá slavná rybička Nemo nám lidem. A jako vždy nebude chybět unikátní pokus moderátora, který tentokrát vystaví své tělo výboji o síle milion voltů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Svatá přírodo zase... 8-o . . . To by mě tedy opět jednou zajímala výše honorářů, vyplácených pražským čudlákům a celebřiťkám za účast na téhle marné a zcela zbytečné kravině, schovávající se za zájmem o ty nevinné němé tváře... :-/ . . . A co má co takový pořad dělat navíc ještě v repríze na >menšinovém< kanále >televize veřejné služby< ??? . . . Jen další dojná kráva na peníze ze zdrojů ČT. Nu, taky vlastně zviřátko, že... :-(( . . . Jedna hvězdička tedy jen za ty nepůvodní dokumentární záběry "zázraků přírody"...! - - - P.S. Ano, třeba taková BBC vynakládá nemalé prostředky na skvělé (!) DOKUMENTÁRNÍ FILMY z oblasti přírody. Zajímavé pro srovnání s tím, na co vynakládá nemalé (!!) prostředky - vynucené (!!!) z peněz >televizních poplatníků< ta česká - pseudoveřejnoprávní! . . . D.m.s.n. je nad slunce jasné, proč tenhle pořad vznikl. A prý, že je krize! Zde se odehrávají hotové ekonomické zázraky! Prasata musejí nejspíš chrochtat blahem... :-[.. - - - P.P.S. A jak vidno z některých zdejších hodnocení a komentářů - televizácký >mrdketing< na ČSFD funguje... Ale divím se, že nikomu z té naší >kultůry< či kulturním >žurnalistům< tohle nedochází a nezaprotestuje. Ovšem na druhou stranu - proč taky, že... Nejspíš se všichni jen třesou, že na ně jednou taky dojde řada a probonzují se k tomu lizu... - - - - - (Poprvé a naposledy se znechucením viděn díl 7.9.2009 na >jiném prostoru< , komentář zde jako osmý - 7.9.2009) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

I zvířátka patří na televizní obrazovku a měl by se jim občas věnovat nějaký ten čas, a je jedno jestli v podobě televizní soutěže a nebo v nějakém živém provedení (viz Miláčci apod), ovšem v hlavním televizním vysílacím čase, to vážně neé, to se moc nepovedlo...Diváku je to tedy na tobě, ty rozhodni...Moderátoři mi ale připadaj duchem nepřítomní, jinak celková skladba pořadu špatná není.. ()

Reklama

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo mi shůry dáno spatřit díl, v němž jako soutěžící způsobili ostudu mladý, ještě dementnější Mišík, cigán Benga a Vydra se svou undatrou. Zmíním jen, že o ,,přírodě" padla snad jediná informace, a to, že nosál vlastní nos, abych hned skotačivě přeběhl k celkovému hodnocení. Debilitu hadačů, formátu a vlastně celého pořadu dokresluje zhovadilost všude vlezlého Matroše Krámaře. Jen on je schopen tak krásně upřímného řehotu při famózních, desetkrát recyklovaných příbězích, kterými nás přítomné sereblitky zahrnuly. Slušní a moudří lidé kolikrát umírají mladí, zatímco toto zde nadále exhibuje. To se mi nelíbí, Bože. Zakroč, plís. ()

Budisovie 

všechny recenze uživatele

Neviem čo proti tomu niekto má, na Slovensku už dávno vymizli zábavné programy, lebo sú náročné a nikto ich nevie robiť. Proste na Slovensku nemáme už kvalitnú zábavu čo bývala, ale samé sračky typu pláž 33, Vyhulení, Majster Džefo a podobné pixoviny. Fakt v Sobotu ak je čas tak si túto zábavu aj na Českom programe+ bonus relácia o prírode :) and without fucking advertising! ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Pořadů popularizujících vědu je jako hub po dešti, ale nutno uznat, že Vláďa Kořen je borec. V jednom díle se nechal zašmodrchat pouze do středověkého brnění a rubnout do sebe obrovský elektrický výboj, spoléhaje se jen na faradayovu klec (a resuscitační jednotku v rohu místnosti). V kontextu těchto zajímavých prvků lze s přimhouřením oka přehlédnout i ubohoučké moderování Maroše Kramára. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)
  • Za historii Zázraků přírody měli celkem nula bodů za soutěžní otázky Petr Fejk a Aleš Cibulka. Aleš Cibulka si své nulové skóre napravil v epizodě odvysílané 29. října 2022, ve které se stal vítězem. (TomasSlach)

Reklama

Reklama