foto

Jan Lukeš

  • nar. 12.9.1950 (65 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2008 Nejkrásnější hádanka
1997 O perlové panně
1994 Marie Růžička (TV film)

Dokumentární

2015 Tajemství Rudolfa Hrušínského (TV film)
2014 Československý filmový zázrak (TV seriál)
2012 Neobyčejné životy: Jiří Menzel (TV film)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
Zlatá šedesátá (TV seriál)
2007 13. komnata Wabiho Daňka (TV film)

TV pořady

2014 Jasná řeč Josefa Chuchmy (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
1999 Třistatřicettři (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace