Reklama

Reklama

Barrandovský videostop

(pořad)
všechny plakáty
Promo
Soutěžní / Zábavný
Česko, 2011, 111x42 min

Režie:

Petr Soukup

Účinkují:

Jan Rosák (moderátor), Halina Pawlowská, Zdeněk Troška, Bohumil Klepl, Jiřina Jirásková, Jaroslava Kretschmerová, Jan Antonín Duchoslav (více)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější filmy, legendární herci, režiséři a Jan Rosák - to je staronový zábavný soutěžní pořad.  Vaše nejoblíbenější filmy, legendární herci, Váš důvtip, zábava a nezapomenutelný Jan Rosák... To je nový Videostop! Tři soutěžící se utkají o zajímavé ceny a jejich poradci z řad známých osobností Vás provedou filmovým a televizním nebem, z rukávu vysypou historky z natáčení a jen na Vás je, necháte-li se jimi zmást či dovést ke správné odpovědi k záludným otázkám moderátora Jana Rosáka. (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (75)

Olík 

všechny recenze uživatele

Barrandovská reinkarnace svého času populárního soutěžního pořadu je…..no, je „fajn“. Fajn, ale není to ono…….a ani to nemůže být ono, Honza Rosák zešedivěl, Karel Čáslavský chybí úplně, doba je jiná, trh je jiný, společnost je jiná, zkrátka všechno už je jinak. Na druhou stranu je dobře, že se tvůrci nevydali rádoby cool cestou většiny současných produktů a snaží se co nejvěrněji držet původního konceptu, díky čemuž na tuzemském televizním trhu působí Barrandovský videostop kultivovaným dojmem uhlazeného strýčka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že tato nová podoba Videostopu se moc jeho tvůrcům nepovedla. Viděl jsem jen pár dílů, nebavilo mě to a co je horší za některé „soutěžící“ jsem se až styděl – tedy jejich tuposti. Nicméně většina pořadů co převzal Barrandov pod svá křídla, stojí za starou belu. Nic pořádně sami nevymyslí a když už, tak to stojí za hovno… ()

Reklama

Hanver 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale prostě se nechci vracet do doby před rok 1989 a nechci, aby mě tam kdokoli přenášel. Takže se mnou nemůže nikdo počítat, když okopíruje 30 let starý formát pořadu, ale totálně okopíruje a dokonce má i stejného moderátora a jediná změna je v barvě jeho vlasů a vousů. Když jsem to viděl, zhrozil jsem se a udělalo se mi mdlo. Čekal jsem, jestli po skončení nepřijde zpráva o tom, co se událo na 25. sjezdu KSČ. Soutěžící klasicky přitroublí a pár "celebrit" po česku, snažících se je přelstít, měl jsem obavu jestli se vůbec ráno ještě probudím. Soutěž možná není brak, původní myšlenka zřejmě byla dobrá, ale je relikvií své doby a tam měla zůstat. Ještě bych bral totální facelift, ale vracet tohle na obrazovky je jako udělat z Miloše Jakeše předsedu ODS - oživovávní mrtvol, to je nový videostop a to nikdy nikam nevedlo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Barrandov je ta nejubožejší hokus pokusárna,která dokáže zabít i tak nadějný nápad,jako je oživení mého oblíbeného videostopu z ČT.Zaměření opět jen na české sračky a držení se až moc starých principů bez inovace a v příšerně nudném podání,bez jakéhokoliv náznaku předchozý úrovně,škoda,těšil jsem se a opět sem se ničeho nedočkal.To tam opravdu nikdo v té telivizi nechápe,jak udělat aspoň trošku dobrý pořad?Smutné. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč je pořad v dnešní době zaměřený jen na českou filmovou tvorbu (za minulého režimu bych to chápal, ale nyní?!), a hlavně, proč se polovina otázek takřka vůbec netýká kinematografie ("Co je to lichokopytník?" - WTF?!!!)...? Z hlediska konceptu těžký fail. __ Ach jo, co bych tak dal za pořádnou filmovou soutěž... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Pořad byl vytvořen se záměrem připomenout výročí 80 let od založení společnosti Barrandov Studio. (max21)
  • Za prvých 17 častí bol honorár Jana Rosáka údajne až pol milióna korún. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama