Reklama

Reklama

Barrandovský videostop

(pořad)
všechny plakáty
Promo
Soutěžní / Zábavný
Česko, 2011, 111x42 min

Režie:

Petr Soukup

Účinkují:

Jan Rosák (moderátor), Halina Pawlowská, Zdeněk Troška, Bohumil Klepl, Jiřina Jirásková, Jaroslava Kretschmerová, Jan Antonín Duchoslav (více)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější filmy, legendární herci, režiséři a Jan Rosák - to je staronový zábavný soutěžní pořad.  Vaše nejoblíbenější filmy, legendární herci, Váš důvtip, zábava a nezapomenutelný Jan Rosák... To je nový Videostop! Tři soutěžící se utkají o zajímavé ceny a jejich poradci z řad známých osobností Vás provedou filmovým a televizním nebem, z rukávu vysypou historky z natáčení a jen na Vás je, necháte-li se jimi zmást či dovést ke správné odpovědi k záludným otázkám moderátora Jana Rosáka. (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (75)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že tato nová podoba Videostopu se moc jeho tvůrcům nepovedla. Viděl jsem jen pár dílů, nebavilo mě to a co je horší za některé „soutěžící“ jsem se až styděl – tedy jejich tuposti. Nicméně většina pořadů co převzal Barrandov pod svá křídla, stojí za starou belu. Nic pořádně sami nevymyslí a když už, tak to stojí za hovno… ()

krabatt76 

všechny recenze uživatele

Zatím dávám dvě hvězdičky za snahu a hlavně za to,že tvůrci této nové verze toho přílíš nepo....Bohužel,ale ani moc neinovovali.Hibernuji ve stavu mírně optimistického očekávání. PS:Změnit vysílací dobu pání Barrandovští na 20:00 ! Jinak my pod kopcem ukážeme palcem dolů.To můžeme.My jsme správní rada :-))))) ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Barrandov je ta nejubožejší hokus pokusárna,která dokáže zabít i tak nadějný nápad,jako je oživení mého oblíbeného videostopu z ČT.Zaměření opět jen na české sračky a držení se až moc starých principů bez inovace a v příšerně nudném podání,bez jakéhokoliv náznaku předchozý úrovně,škoda,těšil jsem se a opět sem se ničeho nedočkal.To tam opravdu nikdo v té telivizi nechápe,jak udělat aspoň trošku dobrý pořad?Smutné. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to míň kecání a více ukázek. Třeba mě by se líbilo, kdyby ukazovali i zahraniční filmy, ale to by se na Barrandově asi nedoplatily. Taky by to chtělo těžší otázky. Určitě by to bylo lepší, než tradiční otázka "Uhodnete název filmu"? Taky by bylo lepší kdyby místo soutěžících z různých firem se tam mohli lidé samostatně přihlásit. Jan Rosák mi byl docela sympatický už v soutěži Riskuj a zde mi taktéž nevadí. Sečteno-podtrženo i přes všechny mé výtky, se rád na videostop dívám a procvičuji si znalosti ze světa filmů. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Bohužel, rád bych hodnotil lépe, k původnímu videostopu mám velmi vřelý vztah a tento není k zahození, jen otázek je málo, jsou primitivní a Rosák chvílemi bohužel trapný. Navíc, skutečně mě to chvílemi nebaví. Nedávno byl díl, kde nejenom, že jsem vědl všechny odpovědi (kolikrát dřív, než byla dokončena otázka), ale věděl jsem už podle Rosákových náznaků, kdo bude arbitrem. "člověk znalý ve filmech".(říkám si, buď já anebo Jarda Sedláček). "Filmový publicista..." (říkám si: 100pro Sedláček) "...Jaroslav Sedláček!" ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Pořad byl vytvořen se záměrem připomenout výročí 80 let od založení společnosti Barrandov Studio. (max21)
  • Za prvých 17 častí bol honorár Jana Rosáka údajne až pol milióna korún. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama