foto

Peter Baynham

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

2016 Grimsby
2011 Velká vánoční jízda
2002 I'm Alan Partridge (TV seriál)
1997 I'm Alan Partridge (TV seriál)
1995 The Saturday Night Armistice (TV seriál)

Dokumentární

2005 Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches (TV film)

Režijní filmografie

2004 I Am Not an Animal (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace