Zatím jsem měl možnost shlédnout pouze dvě části tohoto sportovně dokumentárního cyklu, konkrétně Winning Time: Reggie Miller vs. The New York Knicks a No Crossover: The Trial of Allen Iverson, tudíž hodnotím je a jejich kvalita je skvělá!(14.10.2010)

Viděl jsem zatím jenom Winning Time - výborný dokument. Určitě chci vidět víc, protože jenom pod záštitou tohoto projektu uvidíte spolu Barryho Levinsona, Petera Berga a Waynea Gretzkyho nebo Mikea Tysona (vůbec režisérská smetánka, včetně dokumentů přesahující původní třicítku v sérii, je obdivuhodná). Pro sportovního fanouška jednoznačně povinnost. [1. díl: King's Ransom] Toto je příběh Waynea Gretzkyho po jeho přestupu z Edmontonu do hokejově zaostalé Kalifornie. Režírující Peter Berg se ve snímku i vyskytuje a klade kanadské legendě nepříliš objevné otázky (proč na golfu?). Spíše než přepumpovaně spoustu informací působí Ransom náladotvorně a na skromné stopáži ukazuje atmosféru v obou zainteresovaných městech. Samozřejmě komentář/zpověď Waynea je také zajímavá. King's Ransom 65 % [8. díl: Winning Time: Reggie Miller vs. The New York Knicks] Tento snímek mi (jako basketbalové lamě) vypráví o hráči, který svým uměním sál krev hlavně New Yorkským favoritům. Byl to celkem parchant, který se provokováním vysloveně bavil, což se nedá říct o Spiku Leem, jež se nechtěně stal snadným terčem pozornosti médií i fanoušků. Winning Time 80 %.(30.1.2012)

Viděl jsem pouze jedne film z této serie - Once brothers. Bývalý hráč NBA Vlade Divac vypráví o svém sportovním životě a hlavně o jednom z nejlepších, ne-li nejlepším, evropském basketbalistovi Draženu Petrovičovi. Výborný snímek, doporučuji všem sportovním fanouškům (pro basketbalisty - povinnost). Těšim se, a sháním, další filmy ze serie.(7.2.2011)