Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 2

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jeho banda to nikdy nemal v hlave v poriadku, ale to už dávno vieme. Jackass 4 je pravdepodobne posledným kúskom tých šialenstiev, čo tieto chalani v poslednom čase vymysleli a zrealizovali. Oni by v tom, najmä motor J. Knoxville, možno pokračovali do „nekonečna“, ale ľudské telo má svoje limity. Nikdy som nebol fanúšikom Jackass , ale pred niektorými kaskadérskymi kúskami dvíham klobúk. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že toto je prvý Jackass, čo som videl. Dedo mizera bol film, toto má iný formát. Tu si banda debilov robí zle bez nachytávok, deja atď. A nechápem, ako to mohlo vzniknúť, mať taký úspech a hlavne prečo si pre krista pána takto ubližujú. Pár vecí tam bolo vtipných, ale viac krát ma to bolelo za nich. Dám ako dám, ale neviem to odôvodniť. 3 z 5 ()

Reklama

Muel 

všechny recenze uživatele

| Paramount Pictures | V živote nech vám nenapadne, že sa vám páči tento film. Alebo Jackass ako celok. Ubližujú si tam a je to nevhodné, tieto veci sa proste nerobia, sú to dospelí ľudia a mali by poznať základy slušného správania, hlavne teda pred kamerou. Nikdy to nepúštajte deckám, nikdy sa nepriznávajte, že ste to videli a už vôbec o tom nepíšte žiadne recenzie. Vymažte tento film z existencie. Srandujem, je to zábava, ale extrémne nevhodná a drbnutá. Viac TU. | Hodnotenie: 7/10 | ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem, či "Jackass Forever" reálne potrebuje nejaký koment. Chvíľku mi trvalo kým som pochopil do akého sveta som sa vlastne dostal. Priznávam, že nikdy som túto partiu nesledoval, nevidel žiadne ich predošlé "Jackass" projekty a tak som do toho išiel trošku naslepo. A v úvode som mal obavy, že toto bude absolútny hnus a dno komédie. No ako sme išli ďalej a sledovali ďalšie a ďalšie kaskadérske kúsky týchto (a budem celkom úprimný) magorov, tak som sa začal miestami aj celkom baviť. Najmä asi v časti v tmavej miestnosti, kde sme mali nebezpečného pytóna. A pár ma tiež ešte pobavilo. Pri iných som znechutene zavieral oči, lebo som mal pocit, že idú neskutočne ďaleko a vymýšľajú absolútne stupidity, ktoré nikto nikdy nepotreboval vidieť. Ale vo výsledku poviem, že miestami som sa úprimne zasmial na tom, čo na seba títo týpci vymysleli. Takže čo dodať? Hodnotenie: B- ()

Bush13 

všechny recenze uživatele

Jak občas říkám, v našem matfyzáckém šachovém klubu surrealistických přátel Johna Keatse bych to nerad přiznával, ale Jackass je moje milovaná guilty pleasure, a to již z počátku milénia, od dob seriálu na MTV (to jsem taky neřekl). Dost se divím, že krom Ryana Dunna, který navíc zahynul kdysi v rámci autonehody a ne během natáčení, všichni ti masochisté ustrnutí v divoké pubertě ještě žijí. Ano, vlasy už mnohým zbělaly, na pomoc je třeba povolat i velké celebrity, nápady možná trochu docházejí, až příliš vtipů se týká explicitně mávajících penisů, některé scény, které takové být nemají, působí trochu inscenovaně a hlavně dosti cringe, ale stejně se zase podívám i na pětku, bude-li někdy natočená. A Johnny Knoxville ať klidně bude chodit o holích. Aspoň se nebude už muset líčit za Irvinga Zismana. Prča je to prostě místy neskutečná, Knoxvillův smích nakažlivý. A tentokrát jsem o něj měl vážně strach! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Scéna, kde Johnny Knoxville (jako Irving Zisman) sedí na invalidním vozíku na autobusové zastávce, zatímco jeho svetr hoří, byla uvedena v upoutávkách, ale do filmu se nedostala. (KGBelik)
  • Jackass 4 bude prvý film, ak nepočítame spin-off, bez Ryana Dunna, ktorý zahynul pri autonehode v roku 2011. (Game90)
  • V rozhovoru pro GQ Johnny Knoxville řekl, že Jackass Forever je jeho posledním příspěvkem k Jackass. (KGBelik)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama