Reklama

Reklama

Mizerná jízda

Trailer 2

VOD (1)

Komedie postavená na drsných, nečekaných fórech, které dva nejlepší kámoši po cestě do New Yorku zkoušejí na náhodné kolemjdoucí – a všechno natáčejí skrytou kamerou. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (72)

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

To vážne je toto v súčasnosti prestava zábavy? Pubertálny trápno-úchylno-fekálny "humor"? No díky! Toto by na mňa zabralo možno v 15ke, ale určite nie v nejakom zrelšom veku. Nehovorím, že by bolo všetko úplne oničom, možno takých 10% hlášiek a scénok boli fajn, ale to je predsa len málo na to, aby sa niečo dalo považovať za kvalitný alebo vydarený. A už vôbec nie, keď sa má jednať údajne o komédiu. Toto určite nie... Odpad! ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Děj naprosto infantilní, ale je to tak poloamatérské, až mě to baví. Reakce lidí jsou zajímavé, občas ukázaly zajímavou věc, kdy se skupina lidí nechá strhnout - začne napomáhat zločinu. Ač komedie příliš nemusím, a vlastně ani nevím jakým způsobem jsem k tomuto dílu přišel, jsem rád, že jsem jej okem zahlédl. Vrátilo mě to do mladistvých let, kdy jsem na podobné vymašťováky sebetrýznivě koukal. Je škoda, že film neměl lepší zápletku, některé scény byly hrozně dětinské a bylo mi z nich docela divně. Například gorila a jeho sexuální touhy. To asi ani nebylo zapotřebí a filmy docela degradoval mezi filmy, u kterých jde především o nějakou kontroverzi skrze nechutnost. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nad niektorými prankami sa dalo pobaviť, no iné nemali žiadnu úroveň. Možno keby film pozerám ako tínežder, užijem si ho viac. Alebo nie sú projekty so skrytou kamerou jednoducho moja krvná skupina? Neviem. Nebolo to zlé a oceňujem snahu aktérov, že sa nebáli vystaviť rôznym bláznivým situáciám, avšak na to, že malo ísť o komédiu, som sa naozaj zasmial len výnimočne. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ať mě nikdo netvrdí, že je to real a jsou to skuteční lidé 90 procent scén je hraných podobně jako v Boratovi 2. Ale jinak jako komedie to funguje ta scéna kdy utekla Trina z vězení a vybavuje se s vězněm , že je vděčná, že jí pomohl a znásilnění gorilou (asi to ani gorila není, ale chlap v kostýmu) jsou nesmírně vtipné. Bohužel body dole za fekální humor (blicí scéna v klubu) scéna v zaměstnání kdy jako by dal ruku do mixéru a jako by začne všude téct krev je taky za hranou vkusu. Konec už je taky hodně slabý. 60 procent. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No po pravdě, jsem na to zíral pár minut, a fakt jsem to chtěl utnout, a zkomentovat to, že to je neskutečná sračka totálně vo hovně. No, nějak mi napadlo si na csfd přečíst co to jako kurwa má bejt, a zdejší plénum mi svými rozporuplnými doušky mouder vnuklo myšlenku, že to ještě zkusím, že tomu dám šanc. No a fakt dík, páč jsem to nějak v kebuli přechápal, pootočil závity, a nakonec jsem si to vážně dost užil, chvílemi jsem se dávil smíchy, takže bych dal klidně i pět hvězd, ale těsně před tím okamžikem jak se dávaj ty hvězdičky jsem si uvědomil, že na pět koulí to nemá, a to proto, že...protože. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scény v kavárně a v autobuse v New Yorku jsou jedinými scénami v celém filmu, kde nikdo není cenzurován. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama