foto

Rachael Blake

  • nar. 26.5.1971 (45 let)
    Perth, Western Australia, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Bohové Egypta
2015 Truth
2014 Melody
My Mistress
2013 Serangoon Road (TV seriál)
2012 Straits, The (TV seriál)
2011 Šípková Růženka
2010 Hawke (TV film)
Cherry Tree Lane
2009 Lživý svědek (TV film)
Pinprick
Vězeň (TV seriál)
2008 Summer
2007 Clapham Junction (TV film)
2006 Cesta hrůzy (TV film)
Suburban Shootout (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Hra s nevěrou
2004 Tom White
2003 Cizinec
2001 Lantana
The Letter
2000 Blindman's Bluff
Grass Roots (TV seriál)
Není kde přistát (TV film)
Tři panáci (TV film)
1997 Tlapka
Wildside (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1995 Fire (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Dokumentární

2013 Vpich - láska, strach a vakcíny (TV film)
2010 Hledání nesmrtelnosti (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace