foto

Jiří Hajdyla

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Pohádkář
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Definice lásky (TV film)
2011 Mušle (studentský film)
2009 Les mrtvých (TV film)
Protektor
2008 Bathory
2007 ...a bude hůř

Dokumentární

2009 Cirkus Havel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace