Reklama

Reklama

The Fundamentals of Caring

  • USA The Revised Fundamentals of Caregiving
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben (Paul Rudd) prožil velkou osobní tragédii a ztrátu. Aby se z ní dostal, rozhodne se vydělávat si peníze jako pečovatel. Jeho prvním klientem se stane 18letý Trevor (Craig Roberts), kterému ani svalová dystrofie nebrání projevovat svoji hlučnou povahu. Máme tu dva hrdiny: jeden je paralyzován citově, druhý tělesně. Společně se vydávají na cestu, aby hledali přátelství i naději. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (59)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Snímek je příjemný vtipný a přitom se smysluplným dějem. Všechno má spád a hezky se mi na to koukalo. Není to vyloženě komedie a není to vyloženě ani drsný a náročný film na shlédnutí. Hudba je fajn a herci taky ( a to dokonce i Selena, kterou moc ráda nemám, ale tady mi nevadila). Tři a půl hvězdičky. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Po první půlhodině jsem chtěl tenhle Netflixovskej pokus vypnout. Vyloženě mě štvalo, kam se to ubírá, utírání prdele invalidy s pomocí Paula Rudda a tak vůbec. Pak se snímek naštestí překlopí do velmi příjemné road movie se super Selenou Gomez (jo) a dobře hodinu se to snaží zařadit do tak vzácné kolonky s názvem "feel good klasika". To se filmu nakonec úplně nepodaří, ale opatrné doporučení a 7/10 si to ode mne přece jenom vyslouží... ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Fíha, tak toto som veru nečakal! Keď som si prečítal popis filmu o dvojici mužov - jeden deprimovaný citovo, druhý fyzicky vo forme svalovej dystrofie - tak som myslel, že to bude príbeh plný pátosu a emočného napätia. Ale kdeže, toto bol naozaj veľmi príjemný road-movie so svižnou atmosférou, ktorej dominovala dvojica postihnutých hlavných hrdinov. Tieto postavy s ironickým humorom a neustálym vzájomným doťahovaním boli pre mňa nesmierne sympatické a mnoho krát ma dokázali ich dialógy aj rozosmiať. Zaiste, film mal aj svoje smutnejšie fázy, ale celkovo to bolo dosť dobré a napokon veľmi milé prekvapenie. Dokonca aj Selena Gomez ma bavila (a to mi väčšinou skôr ide dosť na nervy). ()

castor 

všechny recenze uživatele

Feel good kousek na vážné téma, který táhne velmi solidní duo Paul Rudd a Craig Roberts, který coby mladík břitkých hlášek trpí Duchenneovou svalovou dystrofií, ale trpí hlavně uvnitř. Vlastně stejně jako jeho ošetřovatel. Místy je to trochu našponovanější, než bych si přál, ale stále to diváka od přehrávače pošle s pocitem, že viděl sympatický kus vesměs televizního tvůrce. První půlka určitě lepší, uvolněnější a vtipnější, která nám vmete několik pravd, druhá už lehce americká, plná těch správných hodnot a poplácávání po ramenou (a nečekaných porodů). Výsledek není nijak výjimečný, ale zařadí se mezi kousky, jako Uvnitř tančím nebo Teď a tady, u kterých se rovněž opisovalo ze života. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Velmi obyčajný príbeh, ktorý chce vyzerať neobyčajne. Paralela s francúzskymi Nedotknuteľnými je očividná. Ibaže ten vozičkár tu nie je vôbec sympatický. Vlastne je totálne otravný. Ide o príbeh, ktorého hlavnou myšlienkou je katarzia, očistenie sa od osobných problémov všetkých dvoch - troch hlavných postáv, ktoré ku koncu už nikoho nezaujímajú. Téma vykúpenia prevedená ako road movie mi nesadla. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu trvalo 26 dní. (nirvana91)
  • Filmovalo sa na viacerých miestach v americkom štáte Georgia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama