Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (CinemArt)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (557)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

(UCI Kinowelt, Potsdam, Deutschland, 8.5.2014) Sousedi je pěkná ostrá, místy lehce brutální, ale i tak stále vcelku vtipná americká komedie, která má sympatické herecké obsazení. Co se příběhu týká, tak je to místy klišé, nicméně i tak si tento snímek drží laťku celkem vysoko. Bitka Efron vs. Rogen neměla vážně chybu. I když nejsem zrovna otcovský typ, který by se rozplýval nad malými dětmi, tak musím uznat, že Stella byla vážně roztomilé bambíno. Zkrátka film, který člověka neurazí, ale ani nepřekvapí, prostě pro mě čistý průměr. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

A je to prostě prdel. Kopačky už Stoller nepřekoná nikdy, protože tak skvěle vysoustružené scénáře nerostou na stromech, ale Sousedi jsou rozhodně fajn komedie. Nejvíc mě bavila scéna z párty kde Rose Byrne identifikovala, kdo mrdá s kym a kdo chce koho mrdat a kam tudíž vrazit klín. A pak samozřejmě "dojící" scéna. Ta byla fakt příjemně over the top. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemně zábavná, koukatelná, avšak né záchvat vyvolávající komedie. Rogen opět dobrý, ale příjde mi to jako zatím jeho nejslabší role v porovnání s Travičkou zelenou, Zbouchnutou, Apokalypsou v Hollywoodu a jiné. Dá se doporučit, ale je to spíše oddechovka, při které se budete více usmívat než smát. 60% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Trailer zas nasľuboval nemožné, z filmu sa však stala nekontrolovateľná spŕška absurdného humoru, ktorá bola cielene zameraná pre americké publikum - rozumej vypatlaných teenagerov, ktorí museli nad touto zabijackou nudou krochkať blahom. Inak si neviem vysvetliť ten úspech s amerických kinách, pretože scenár bol chromý, dialógy plytké a nezáživné. Ja som síce ubral obrátky mozgu na minimum, no aj tak to nestačilo na viac ako jednu scénu, ktorá stála za to aby som vyvinul energiu na mimický pohyb znamenajúci úsmev. Naozaj si neviem predstaviť dlhšiu stopáž, chvalabohu aspoň v tomto tvorcovia nesklamali. 35%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Dodělám se!" Vcelku trhlá až generační komedie v níž se Rose Byrne naprosto utrhla ze řetězu. Škoda, že Seth Rogen nedokáže být ve svých rolích výraznější, vždycky ho převálcuje i kdejaké křoví. Taky by u něj už konečně mohla začít převažovat komičnost nad trapností. Ale Rose Byrne nandává i za něj, takže v pohodě. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Scéna, v ktorej dieťa sleduje Maca (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) počas sexu, nebola plánovaná. Pôvodne mala scéna skončiť po tom, ako ho Mac otočí, no keď režisér spozoroval, že sa na nich dieťa neprestáva pozerať, dal pokyn jednému z kameramanov, aby ho natáčali. Ak sa dobre započúvate, môžete počuť, ako sa na tom Rogen a Byrne smejú. (jedenzdvoch)
  • V ukradnutom aute značky Subaru Outback z konca 90. rokov si je možné všimnúť štvoricu airbagov. Tento model ich má však len 2, pre vodiča a spolujazdca. (beso74)
  • 26.8.2013 bol zmenený názov filmu z Townies na Neighbors. (fatalista)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama