foto

Aaron Sorkin

  • nar. 6.6.1961 (55 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2015 Steve Jobs
2012 Newsroom (TV seriál)
2011 Moneyball
2010 The Social Network
2007 Soukromá válka pana Wilsona
2006 Studio 60 (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Studio sport (TV seriál)
1995 Americký prezident
1993 V moci posedlosti
1992 Pár správných chlapů

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(314)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace