Reklama

Reklama

Studio sport

(seriál)
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (1998–2000), 16 h 28 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Aaron Sorkin

Hrají:

Josh Charles, Peter Krause, Felicity Huffman, Joshua Malina, Sabrina Lloyd, Robert Guillaume, Kayla Blake, Greg Baker, Timothy Davis-Reed, Jeff Mooring (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Ron Howard s Imagine Entertainment (Apolo 13,) a scenárista a výkonný producent Aaron Sorkin (Pár správných chlapů, Americký prezident) spojili síly při natáčení komediálního seriálu, který diváky zavádí do centra do zmatků v zákulisí kabelové sportovní sítě. DAN RYDELL (Spolek mrtvých básníků) a CASEY McCALL jsou oporou oblíbené sportovní show Studio Sport, která se drží na třetím místě sledovanosti ve vysílání kanálu Continental Sports. Jsou nejlepší kamarádi nejen před kamerou, ale i v soukromí, navzdory tomu, že skoro vždycky a skoro na všechno mají opačný názor. Casey, který se nedávno rozvedl, cítí rostoucí únavu z natáčení reportáží o skvěle placených atletech a jejich nemožném chování na hřišti, kteří přesto vždycky stojí v popředí zájmu médií. Dan si myslí něco jiného a snaží se vytrhnout Caseyho z letargie. Tmelem, který drží jejich přátelství pohromadě, je společná láska ke sportu a radost z toho, že mohou milionům diváků noc co noc přinášet hodinové živé vysílání o nejvýznamnějších sportovních událostech. Spolupracovníci Dana a Caseyho se v zákulisí samozřejmě snaží o to, aby vysílání show šlo jako po másle. Půvabná leč přísná produkční DANA WHITAKEROVÁ se nebojí sdělit svůj názor komukoliv – včetně dvojice, která na pořadu má takové zásluhy – aby jej udržela pohromadě. Mládí a rozpustilost produkční NATALIE ROSENOVÉ kontrastují s jejími zkušenostmi a rozvahou. JEREMY GOODWINOVI se zase splnil sen - pracuje se svými idoly Danem a Caseym. A vedoucí výroby ISSAC JAFFEE (hraje ho dvojnásobný držitel ceny Emmy Robert Guillaume) je zralý chladnokrevný profík, který má u týmu takřka otcovskou autoritu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Sports Night je raný Sorkin - a ja som obrovský Sorkinov fanúšik. Hoci majú epizódy len polhodinu a za vtipmi je nahratý smiech divákov, Sports Night nie je typický sitcom. Je to taký ľahší a povrchnejší predchodca Studio 60. Tiež je to odrazový mostík pre väčšinu hercov v hlavných úlohách - Josh Charles (The Good Wife), Peter Krause (Six Feet Under, Parenthood), Felicity Huffman (Desperate Housewives), Joshua Malina (The West Wing). To však neznamená, že pri seriáli nie je parádna zábava. Veľmi kvalitná záležitosť. ()

druhaveta 

všechny recenze uživatele

Chronologicky předskokan Sorkinova Západního křídla, stylově předchůdce Studia 60 (bez jeho dějové rozbředlosti a sentimentální sebepatetičnosti). ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama