foto

Michal Vích

  • nar. 1952
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

2012 Cesta do lesa
2000 Cesta z města
1999 Co chytneš v žitě
1994 Historky od krbu (TV seriál)
1990 Kouř

Dokumentární

2007 Příběhy domů (TV seriál)
2002 Z města cesta

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace