foto

Jeff Mash

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Assassin’s Creed
Černé zrcadlo (TV seriál)
San Junipero (S03E04)
Harley a Davidsonovi (TV seriál)
2015 You, Me and the Apocalypse (TV seriál)
2014 The Assets (TV seriál)
2013 Burton a Taylorová (TV film)
Common People
Jak je, Cartere?
2012 Byzantium
Červená světla
Královský víkend
Temné stíny
Titanic (TV film)
30 minut po půlnoci
2011 Pán času (TV seriál)
Den Měsíce (S06E02)
Resident Evil: First Hour (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)

Dokumentární

2010 Edgar Allan Poe: Love, Death, and Women (TV film)
Na útěku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace