foto

Klára Lidová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Ztraceni v Mnichově
2008 Karamazovi
2005 Příběhy obyčejného šílenství
2002 Zvon Lukáš (TV film)
1995 Golet v údolí
Když se slunci nedaří (TV seriál)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
1991 Romeo a Julie (TV film)
Ten lokaj (TV film)
1990 Duch času (TV film)
Přísahám a slibuji (TV seriál)
Třináctery hodiny (TV film)
1989 Kočičí ples (TV film)
1988 Cirkus Humberto (TV seriál)
Herbstmilch

TV pořady

1994 Popové Vánoce (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace