foto

Annet Malherbe

  • nar. 23.11.1957 (59 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Schneider vs. Bax
2014 Vina Lucie de B.
2013 Borgman
2012 Alleen maar nette mensen
Tony 10
2010 Violka, malá čarodějnice
2009 Poslední dny Emmy Blankové
2007 Sextet
2004 Twee dromen (TV film)
2003 Grimm
Lot
Verder dan de maan
2002 Loenatik - De moevie
2001 Minoes
1998 Kleine Teun
Létající liftboj
1997 Aan het eind van de aspergetijd (TV film)
1996 Čekárna
Šaty
1994 Reünie (TV film)
1992 Seveřané
Zrazená (TV film)
1986 Abel

TV seriály

2013 Aaf (TV seriál)
2011 Zieleman (TV seriál)
2004 Ibbeltje (TV seriál)
1998 Abeltje (TV seriál)
Hertenkamp (TV seriál)
Zeeuws meisje (TV seriál)
1997 Jiskefet: De Heeren van 'de Bruyne Ster' Avonturen op een COC schip (TV seriál)
1993 Mus (TV seriál)
1990 Jiskefet (TV seriál)
Kinderen van Waterland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace