foto

Emma Fuhrmann

  • nar. 15.9.2001 (15 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Emma Fuhrman je herečka, která je možná nejlépe známá svou dětskou rolí v brilantním filmu Roba Reinera The magic of Belle Isle, kde hraje po boku Morgana Freemana a Virginie Madsen. Emma se narodila 15. září 2001 (Dallas, Texas), kde stále bydlí s rodiči a svým mladším bratrem Nickem. Vždy chtěla být před kamerou,  začala modelingovou kariéru v pouhých 18 měsících. Začalo to, když její matka poslala dvě fotografie do místní agentury. Na druhý den, Emma podepsala kontrakt. I když jí bavil modeling, jakmile se naučila číst, přirozeně začala tíhnout k hereckému světu. Zpočátku si zahrála v několika regionálních reklamách, ale díky svému přirozenému talentu si brzy zahrála i v národních.
 
Emma nedávno získala nominaci za nejlepší ženský herecký výkon v krátkém filmu na filmovém festivalu Gideon Media. Brzy se objeví ve filmu Blended v hlavní roli po boku hollywoodských komediálních ikon Adam Sandlera a Drew Barrymore.

Emma miluje podporu neziskových organizací,  vázaných na mládež a to jak domácích, tak mezinárodních. Když zrovna nenatáčí, zdržuje se v Texasu se svou rodinou, přáteli a psem, jménem Kirby. Chodí do školy, a ráda hraje na klavír a kytaru. Dva z jejích oblíbených koníčků jsou vrcholové plavání v létě a lyžování v zimě.

Ondra "herr_carter" Šich

Herecká filmografie

2015 Lost in the Sun
2014 Dovolená za trest
2012 Magic of Belle Isle, The
2011 Prime Suspect (TV seriál)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)

TV pořady

1994 Good Morning, Texas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace