Princ a já: Sloní dobrodužství (video film)

Prince & Me: The Elephant Adventure, The

Princ a ja: Rok po svadbe

Komedie / Romantický

USA, 2009, 89 min

Catherine Cyran

• Deimos

TV/// Obsazení 3/10 Děj 1/10 Hudba 4/10 Prostředí 4/10/// +celkem sympatičtí herci, český dabing -zpracování jako z nějaké telenovely, ubohé a nesmyslné uvažování postav/// Tak si představte, že na prvním filmu jsem byl dokonce v kině. A velice se mi ten film líbil. Potěšilo mě, že film má pokračování. V němž bohužel nehrála má oblíbená Julie Stiles. Pouze zůstal princ z jedničky a k němu přibyla Kam Heskins a Jonathan Firth. Vzápětí vzniklo třetí pokračování a já začal mít jisté pochybnosti. A co se nestalo, já oba tyhle filmy přeskočil a viděl až tento čtvrtý film, ve kterém už dokonce je i jiný princ. Postavy vždy zůstali stejné. Sloní dobrodružství je ovšem filmové utrpení. Snad malé děti, těm to bude jedno, ale komukoliv kdo viděl a líbil se mu první film, bude zhlédnutím tady tohoto těžce litovat, že se na toto směšné dobrodružství vydal. Jediné co časem možná docením bude příběhový vývoj postav, ale jinak nic./// Celkem 25%///(5.2.2011)

• Rosaviva

No a já trochu doufala, že už je konečně někdo v tomhle díle zabije aby už nemohl být další díl.(8.10.2010)

• Kwaichi

Síce sa to stále točí okolo toho istého, je to pozerateľné. Je tam z každého rožku trochu, sem-tam humor, akcia a napätie, no najmä hromada romantiky, aj keď už nie je taká dojemná ako v predchádzajúcich dieloch.(18.12.2011)

• ecceHOMMO

Kto by to povedal, že po dvojke sa snímok Princ a ja dočká ešte ďalších dvoch pokračovaní.....Štvorka však pokračuje v trende dvojky a trojky t.j. ide len o akúsi filmovú rozprávočku z ktorej sa vytratila romantika a samotný dej je postavený absolútne jednoducho a bohužiaľ aj bezducho....hold umelé pokračovania také proste bývajú.....*/**(18.2.2010)

• Big Bear

Bože! Vůbec bych se nedivil, kdyby za tuto zběsilost vyhlásilo Dánské království USA válku. Sangyoon by se jistě přidal, bohužel jde o imaginární stát... .. Catheryne Cyran bych bez mrknutí oka předal katu.(13.11.2011)

• zdeny99

Podprůměrná oddychovka na nedělní odpoledne.(15.10.2010)

• MarwinProt

Jestli tohle někomu přijde romantické,tak by mu pravěpodobně stačil i kus plastu. Nechutně umělé.(10.10.2010)

• Psycho.R

¨Zas tak hrozný to nebylo. Sice to s prvnim dílem mělo společný už jen to, že se postavy jmenovali stejně, ale nic víc jsem ani nečekal. Proto dvě a půl*(21.11.2011)

• Cahous

Natáčení takových ****** by mělo být trestné.(9.10.2010)

• Gezi94

Za nechtěný humor.(8.10.2010)

Jako "odpad" bych to nenazíval. Je to příjemná a oddychová romantická komedie, která se mě líbila.(15.5.2010)

• kritička

Stejná blbost o maličko lepší jak předchozí díl ... doufám, že je nenapadne točit pátý díl!(9.10.2010)

• gpx

Prince & Me: The Elephant Adventure je s přehledem ta nejxenofobnější zhovadilost, kterou jsem v posledních několika měsících viděl, slyšel, četl, cítil, čichal... no prostě zažil. Přitom stačilo trochu upravit strukturu a moh z toho bejt celkem dobrej dokumentární film mapující vše čemu se vyhnout při natáčení zábavného filmu. PS: Za tohle by mělo Dánsko americké tvůrce zažalovat.(18.12.2011)