foto

Martin Dohnal

  • nar. 24.10.1959 (57 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém (TV film)
Rivers of Babylon
Rychlé pohyby očí
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág
1991 Červená knihovna (TV film)
1990 Maestro (TV film)

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Duch zákona (E06)
1994 Konec velkých prázdnin (TV seriál)

Dokumentární

2009 Landův lektvar lásky (TV film)
2006 Pokusná zvířata (TV film)
2000 Zdeněk Liška (TV film)
1999 Curriculum vitae (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2015 Barvy písku
2014 Moje romské děti (TV film)
2013 Všechny moje děti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace