Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (33)

plakát

Ashby (2015) 

Priznavam, ze ctvrta hvezdicka je hlavne za neskutecne sexy Rourka, do kteryho jsem se od Domina zamilovala podruhy :D

plakát

Bad Meat (2011) 

Behem nataceni se zmenil reziser, v produkci byly problemy, penize nebyly a dokonce se rikalo, ze film je zrusenej. Mohl by to bejt vesmes dobrej beckovej horor, ale vyklubal se z toho vcelku splacanej matros u kteryho, kdyz jsem se zacla bavit, naskoci zaverecny titulky, po nicnerikajicim zaveru. Vlastne je to o tom, jak je Dave Franco zamcenej v nejaky kulne a decka hledaj klice, aby ho mohli vysvobodit.

plakát

Chappie (2015) 

Konec zklamal...

plakát

Pixely (2015) 

Sandlerovkam se poslední dobou po Jack&Jill raději vyhejbám, ale na tohle jsem musela, už jen kvůli přesvědčení se o tom, že to je prej blbost. Dlouho se mi nestalo, že bych z kina odcházela příjemně překvapená. Čekalo se, že to nebude žádnej výkvět kinematografie, ale mělo to všechno, co Fantastická čtyřka (viděna včera) absolutně postrádala. Film plnej akce a k překvapení i mě blízkého humoru. Tyrion super a ani Kevin James mě tam neotravoval. Za mě super oddychovka a ve 3D báječný.

plakát

Fantastická čtyřka (2015) 

Neskutečně dlouhejch cca 70 minut je jen o výzkumu, neskutečně nudnym výzkumu a posledních 20 minut se jde do neskutečný "akce", která skončila neskutečnou hovadinou. Takže vcelku neskutečnej průser.

plakát

Automata (2014) 

Zajímavej koncept se rázem změnil na zklamání a nudu, přicemž jsem nejčastějš přemejšlela nad tím, jestli to vypnout a pustit si Já, robot. Ztráta času, ve který ani Antonio, natož jeho žena, nepředvedli nikterak zajímavej výkon. Snaha tam byla, ale celej film naprosto postrádá jakoukoli akci, napětí a hlavně tu už vcelku to samý bylo. Spíš je to takovej příběh o vlečících se robotech pouští (ktrerá je btw plná radiace), kteří sebou vezmou i Zora a ten na ně neustále řve. Hřebíčkem bylo, když do oblasti zasažený vysokou radiací přivezou dvoudenní? dítě...

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Tak neskutecnou nudu jsem v kine dlouho nezazila... Posledni scena pro me byla asi nejlepsi za cely film.

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Zachránily to poslední minuty, jinak celkem nic záživnýho.