Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 230)

plakát

Bratři Sunovi (2024) (seriál) 

První půlka velkolepá, druhá už začala pokulhávat, ale i tak velký nadprůměr. Bratři slunce se povedli a doufám, že se natočí pokračování

plakát

Echo (2024) (seriál) 

Taková zábavná pohádka, ale moc nevím, co má společného s Marvelem jak ho známe. Asi se snažili zase něco vytřískat, ale tohle byl spíš krok zpět. Nemůžu moc hodnotit kladně, ale ani záporně. Nicméně pokračování by bylo už opravdu zbytečné.

plakát

Fúrie Paříže (2024) (seriál) 

Hodnocení sice není moc vysoké, ale já byl velmi spokojený. Hlavní role je sympatická postava mladé ženy a i když některé scény jsou přitažené za vlasy, dá se na to koukat. Akce tomu nechybí v žádném díle, takže já jsem opravdu spokojený. Jen co nesnáším jsou otevřené konce, píšu to tu vždy a ani teď si to neodpustím.

plakát

Hra doopravdy (2024) 

Kaley Cuoco je pro mě hlavně z role Penny z BBT a vlastně i z letušky HOT s velkým H. Ale tady byla taková nemastná neslaná a žádný wau efect se nekonal. Bohužel ani film nebyl bůh ví jak co a navím Kaley se na takovou roli i když by asi nechtěla prostě nehodí. Možná kdyby hodně hodně a hodně trénovala, bylo by to uvěřitelněší. Je mi líto

plakát

Hrozba smrti (2024) 

McGregor hrál sám sebe a bylo to celkem ujetý a né úplně reálný. Teda spíš hodně nereálný, ale Jake se mi v bojových filmech docela líbí a je jedno zdali je to box nebo mma. Uvidíme co natočí dál.

plakát

Kryptotunel (2024) 

Ať žije lump, kterýmu vše projde. Netflix dokumenty opravdu umí a taky tento příběh je tomu důkazem. I když ten se skoro napsal sám. Skoro až neuvěřitelné

plakát

Láska přes zeď (2024) 

Tentokrát mi netflix nabídl klasickou romanťárnu 100x ohranou a nereálnou, ale s výborným nápadem. Já své sousedy sotva znám...vlastně je ani nepoznám i když mě na chodbě zdraví, natož abych si s nimi pokecal přes zeď. Tady těm to docela funguje i když je to na žalobu stavebního úřadu. Hodnotím spíše klatně přes to, že je to tak půl na půl, hlavně kvuli krásné Atianě, která až neskutečně připomíná Kaley Cuoco (BBT kdyby to někoho nenapadlo)

plakát

Odcizení (2024) 

Asi se shodnem že se vyplatí na film podívat kvuli překrásné přírodě. Zbytek je sice hezkým vchodem do života Laponců o kterým se nám může jen zdát, ale jinak film je dlouhý a nudný. Opravdu za zmínku stojí pouze jejich život, který se sice podobá našemu "nejsou to domorodci", ale také je velmi vzdálený. Asi jako dokument bych to bral, ale jako Drama / Thriller? to teda opravdu ne.

plakát

Povýšení (2024) 

Upgraded je jen další pohádka s happy endem. Ale tak už to v pohádkách chodí i přes ten fakt neuvěritelný konec. Já když někoho potkám po několika měsících tak ho sotva poznám, ale já nežiju ve filmu. Tady to má jednu velkou výhodu. Na Camilu se fakt dobře kouká.

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Kvuli seriálu jsem si pořídil knihu. Předpokládám, že skončí podobně jako první série "kdo ví jestli bude druhá" ale kniha asi bude lepší. Ale tím nechci říct, že by se mi seriál nelíbil, to ani náhodou, právě že líbil a hodně. Chápu že tento žándr nemusí každému sedět, protože na mimozemšťany není nikdo zvědaví a už je to dnes tak trochu přežitek, takže nižšímu hodnocení scela rozumím.