Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Po tragické smrti své matky je mladá Maya nucena opustit rodné město Tamaha v Oklahomě a přestěhovat se do New Yorku, kde se setkává s Wilsonem Fiskem alias Kingpinem, který z ní vychová nelítostnou vražedkyni. Poté, co se dozví, že Fisk nechal zabít jejího otce, se Maya Kingpinovi pomstí a uprchne z New Yorku. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (113)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych si měl vybrat, jestli radši budu sledovat korporátně blockbusterový MARVEL, nebo komorní a osobitý MARVEL, vyberu si druhou možnost. Nejde o zcela bezchybný seriál, těch negací je hodně, ovšem i přes dost uspěchanou a nekoherentní zápletku jde o zajímavý projekt kombinující neo-noirovou kriminálnku s mytologií severoamerických indiánů – kombinace sice netradiční, ale o to víc poutavá. Největším lákadlem je zde však bezpochyby přítomnost Wilsona Fiska, jehož si Vincent D'Onofrio dává s neskutečným přehledem a sebejistotou.... takže jestli takhle r-kový a dospělácký bude aspoň z poloviny DAREDEVI: BORN AGAIN, zechčiju se blahem. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

Marvelu opět dochází dech. Kingpin snad jediné veliké plus. Crossover Daredevila v rudém obleku potěšil a podtitulkovka nalákala na budoucí Daredevilův samostatný seriál v MCU. Co bych k seriálu více dodal v čele pozitiv. Určitě to mohlo dopadnout lépe. Maya je zajímavá hrdinka, jen to umět dobře podat. První epizoda se dobře rozjela a pak? Pak se to rozpadlo zase autorům Echo pod rukami a byla z toho ukecaná nuda, plná indiánských nezajímavých odboček. Podobný problémy si zažívala Ms. Marvel a opět to tu je? Proč Marvele? Vyserte se na to. Nějaká další pozitiva? Skvělá kamera, ozvučení, Vincent D'Onofrio jako Kingpin a Alaqua Cox coby Maya, jen ta její postava zase měla problémy v scénáristickém podání. Akce byla dobrá jen v první epizodě a v druhé epizodě sekvence na vlaku. Zbytek Marvel jenom vařil z vody jako obvykle. Těšil jsem se na více crosoverů s Daredevilem. Uděluji 4.5 zklamaných bodů z 10. Už i já mám chuť to s Marvel seriály vzdát. ()

Reklama

kondor77 

všechny recenze uživatele

Od třetího dílu jsem si uvědomil, jak těžká je práce proktologů, kteří musí např. sledovat záznam pacientovy kolonoskopie. NIcméně oni jsou profíci, kdežto já jen vtipálek. Naštěstí jsem natolik soudný abych věděl, že Marvel nechtěl natočit zábavný seriál, ale seriál který je dostatečně diverzitní a inkluzivní. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Navzdory obecně téměř jednohlasně vlažnému přijetí jsem Echo dal na dva zátahy a nemohu si stěžovat. Pokud ovšem máte problém s neslyšící indiánkou s jednou protetickou nohou, která není usměvavá krasavice, co každého nadchne, čemuž její téměř permanentně sporá mimika a sveřepý výraz nijak nepřidává, pak máte smůlu. Já to ocenil jako klad. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Maya se po postřelení Kingpina vrací do rodného indiánského městečka najít samu sebe (což zahrnuje také sílu – "echo" – svých předků). V pěti epizodách se toho moc nestane, úder padouchově obchodnímu impériu sabotáží vlaku nic neznamená a přízemní finále odpadne do ztracena. Úplně nevím, proč stálo Marvelu za to tenhle pseudopříběh vyprávět, přestože hlavní hrdinka Alaquy Cox není prázdná ani nevýrazná, avšak sympatiím se svým umíněním spíš vzpouzí. Možná kvůli resuscitaci jako pokaždé fantastického Vincenta D'Onofria? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první MCU projekt s přístupností TV-MA (mládeži nepřístupno). (Kukelnik)
  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama