Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (44)

plakát

Boží stvoření (2013) 

Kdo nečetl předlohu asi nepochopí. Je to natočeno naprosto perfektně a jsem ráda, že to James Franco pojal takhle minimalisticky. Ono ani víc není třeba. Prostě jsme všichni děti boží...

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Čekala jsem něco víc. První scéna, která mně upřímně zasáhla byla ta poslední, když byl kapitán na vyšetřovně. Jenom kvůli této části, abych zjistila co se odehrávalo v kapitánově hlavě, bych si přečetla i knihu.

plakát

Lásky čas (2013) 

Asi tímhle pobouřím velkou část mužské populace, která k mému úžasu hodnotila tento film více jak 70% ale pro mně tento film byl naprosto tuctový a z velké části nudný.

plakát

Upstream Color (2013) 

Pravděpodobně nemám cit k umění ale dle mého se tento experiment šeredně nevydařil. Hvězdička za detailní záběry a všemožné zvuky, jinak zůstalo pouze 96 minut nudy... A kdo celou dobu čeká, že se na konci dočká nějakého rozuzlení, je stejně naivní jako já.

plakát

Vlhká místa (2013) 

Autoři filmu si udělali seznam " 10 věcí, které v kině rozhodně nechcete vidět " a spojili to s dramatickým příběhem jedné rodiny. Co z toho vzniklo? Film z první poloviny zábavný, z druhé série nechutných scén s výměnou tampónů, sebepoškozování a znechucování pizzy.

plakát

Zatímco spíš (2011) 

Něco mi na tom filmu nesedělo. I když hrdina byl dostatečně slizký a jeho oběť dostatečně krásná nepostačilo k lepšímu hodnocení jak 65%. Horror to rozhodně nebyl.

plakát

Zmizení (2013) 

Chtěl být připravený na všechno. Slíbil, že ochrání rodinu před vším. Stačí ale jen chvilková nepozornost aby se spustila noční můra všech rodičů.... Zmizení není jenom další z řady filmů o únosu dítěte. Není to ani (překvapivě) honba za únoscem ale rozplétání nitek, vedoucí k rozuzlení více jak 20 let starého případu,součásti kterého se nakonec stává i samotná hlava rodiny.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Schválně jsem sledovala jestli se hodnocení po projekci zvedne nebo klesne. A voalá z 41% na 46% :-) Myslím, že toto hodnocení naprosto odpovídá kvalitě filmu, i když já uděluji 55% a to hlavně kvůli překrásným záběrům natočených v Kalifornii a ve středoamerické Kostarice.