Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (7)

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Kvalitní mix 80's dětských filmů a hororů se skvělou dobovou atmosférou. První čtyři díly jsem hltal s velkým nadšením, pak už to trošku opadlo, ale pořád to mělo vysokou úroveň. Všichni herci jsou tu super, hudba jak od Carpentera výborná, skvěle využitej soundtrack (I Melt With You od Modern English odkazující bazénovou scénou ve druhý epizodě na Valley Girl s Nicolasem Cagem). Je to fakt super, silnejch 80% s tim, že si to asi někdy určitě budu chtít pustit znovu.

Vincentův svět

Vincentův svět (2004)

Skoro před deseti lety sem viděl první dvě série a už tehdy se mi to líbilo docela dost, ale až ted, když sem se u příležitosti chystaný kino premiéry Entourage https://www.youtube.com/watch?v=SGSE_XPF4_g k seriálu vrátil, sem si uvědomil, jak je to skvělý. Herecky tomu vládnou Jeremy Piven a Kevil Dillon, ale mám tam rád všechny.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Seriál, u kterýho mě každá série bavila o chlup víc než ta předchozí (za vrchol považuju přelom čtvrté a páté). Strhlo mě to už na začátku, akorát sem se nervoval, jak se jim furt všechno kurvilo a říkal sem si, jestli do konce první série vydělaj aspon jeden dolar, pak už to ale rozjelo slušně. Musim se přiznat že sem to sledoval hlavně kvůli vedlejším postavám (nejradši sem měl Hanka z DEA a Mikea), Jesse a Walt už pak byli mega magoři co všechno zbytečně komplikovali a kurvili, ale kdo mě vytáčel opravdu byla Waltova manželka a scény s ní sem už pak občas musel proklikávat. Jinak super seriál, jeden z mála, kterej jsem dal komplet během pár týdnů.