Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (52)

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Dávám čtyři hvězdy. Vizuální orgie, digitalizace kam se podíváš a ten feeling je epickej. Ale příběhově strohé, téměř bez nápadů, i když odkazy na Pána Prstenů jsou brilantní - doporučuji hned potom shlédnout i všechny předcházející filmy, budete možná překvapeni co jste do teď nedokázali pochytit. Pravdou je, že tohle nemělo nikdy vzniknout, naopak to mělo zůstat součástí druhého filmu. Je z toho cítit neuvěřitelné natahování děje. Na druhou stranu si nedokážu představit že by to režíroval někdo jiný než Peter Jackson, se stejnou grácií a noblesou jako všechny své předchozí filmy z Tolkienovského univerza. Jestli tento Hobbit stojí za shlédnutí? Ano - ale víc než popcornovku od toho nečekejte. Koneckonců Tolkienův Hobbit byla jen pohádková knížka, kdežto Pán Prstenů seriózní fantasy. Viděno včera v kině, 2D verze.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Do nebe volající blbost, čekal jsem víc...

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Prvnímu Iron Manovi to nesahá ani po kotníky... Scénář, bohužel kýčovitý, vyvažuje jinak perfektní režie. Ne, kecám - tenhle film byl fakt bomba! Jen doufám, že se nejedná o opulentní tečku za Iron Manovou ságou... To si zaslouží pokračování, kolik jen je o železném muži marvelovských komixů!

plakát

12 rozhněvaných mužů (1997) (TV film) 

Mám rád tyto dramata, odehrávající se v jedné místnosti a sázející na inteligentí dialogy a účast diváka... Chápu, že někomu to nemusí sednout, ale pokud se do toho pořádně zažerete, tak si ani neuvědomíte, že po celý film neopustíte jednu místnost... Čas pustit si Michalkovu verzi, abych měl s čím srovnávat a jako třešničku na dortu - původní černobílý originál s Voskovcem si nechám nakonec :)

plakát

Bible (2013) (seriál) 

Tak tohle mi snad sedlo i víc než Hra o Trůny :) More please...

plakát

Pravěk útočí (2013) odpad!

Lituji že jsem si to stáhl, tohle je prostě i na poměry odpadu extrémní hnus... Nekoukat, větší shit jste možná ještě ani neviděli!

plakát

Atlas mraků (2012) 

Doporučuji vydržet do konce. Pak začnou běžet titulky který herec hrál jaké postavy ve filmu a garantuji Vám, že se zasmějete :). Viděno na premiéře a musím říct, že lepší filmový přepis jsem si ani nemohl přát. Přesto k dokonalosti stále něco chybí...

plakát

Epithet (2012) 

No, absolutně bez nápadu to není, ale Patrick Stewart jako dědek? To jako trekkie, zásadně odmítám! Přesto z úcty a taky vzhledem ke stopáži a k Stewartovi - za tři hvězdy, ani o chlup víc.. Film můžete shlédnout na youtube - http://www.youtube.com/watch?v=R5QCZV0Iok4

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Splněný sen!!! Ať si říká kdo chce co chce... Tohle nevidět, jako bych nežil...