Reklama

Reklama

Elitní komando bojuje s nemilosrdnými dinosaury hluboko v džunglích Jižní Ameriky. Skupina vojáků se snaží vysvobodit rukojmí v džungli obývané dlouho neobjevenými dinosaury... Při návratu z vojenské expedice havaruje vrtulník se zásahovou jednotkou  v husté,  nedostupné tropické džungli - ve ztraceném světě obývaném dinosaury. Nyní musí najít cestu ven z tohoto izolovaného údolí, než se stanou kořistí prehistorických predátorů. (TV JOJ)

(více)

Recenze (22)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov ktoré sú v čiernych číslach úplne zaslúžene. Ak sa však človek k tomu postaví tak ako má že od toho veľa neočakáva dá sa to vydržať, ale ak by to bolo natočené 10 rokov skôr mohol by byť podstatne viac zhovievavý. Na úplné vypnutie hlavy to nie je zlé, povedzme o pol tretej ráno, ale inak by som to pravdepodobne vypol po 15 minútach a to som zvládol aj útoky niekoľkohlavého žraloka či sériu Sharknado. ()

Norino12 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechce sa mi veriť, že pri tomto filme je napísané to, že bolo vydané v roku 2013. Zatiaľ asi najhoršie digitálne efekty aké som kedy videl. Až sa mi nechce veriť, že dokázali spraviť takto otrasne tie dinosaury. Veď v hrách spred piatich rokov mali lepšie animácie. Inak Viva La Jurassic Park a megalomanské veľdielo Spielberga, ktoré nebude nikdy prekonané. Navyše úplne dementné herecké výkony a totálna nuda. Teda ako sa to vezme občas Vás chytí smiech z toho aké je to celé retardované. Prepáčte za výraz ale niekedy je mi pri takýchto veciach priam do plaču. ()

Reklama

dawe787 

všechny recenze uživatele

No co napsat? Snad jen, že toto céčko nestojí za váš drahocenný čas, byť je člověk nenáročný divák a je rád za každou obludu ve filmu z dob pravěku. K. Zeman by se obracel v hrobě. Takhle to vypadá, když se ochotníci dostanou před pravou kameru a rejža dostane kapesné na film od papínka a dělá s kámošema filmové triky na kancelářském notebooku. ()

Evzeni1 

všechny recenze uživatele

V českém znění :Petr Štěpán, Eva Novotná, Jiří Valůšek, David Kaloč, Martin Sláma, Barbora Lourenço De Sousa, Vladimír Hauser, Zdeněk Bureš, Vilém Čapek, Aleš Zbořil, Tereza Groszmannová a další.● Překlad : Iveta Petrčková● Úprava : Petr Dočkal● Vedoucí dramaturg: Lucie Mitková● Zvuk: Michal Zatloukal● Produkce: Peter Čížek, Karolína Zbořilová● Šéfproducent: Branislav Mitka● Režie: Daniel Dítě● Pro JOJ Group vyrobila Brněnská soukromá televize v roce 2018 ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Jako "televizní" film by se to dalo ještě zkousnout. Dynosauři byly animačně na úrovní 90tých let, jednání čety na úrovni kadetů prvního ročníku a dialogy .... na to už jsem si u amíků zvykl... Takže nic - co by mě mělo výrazněji překvapit... Jediné co si zaslouží onu jednu * je alespon minimum "záchodové vaty" ;-) Takže na jedno zkouknutí doma - OK, ale ..... do kina bych za to 150,- nedal :-)) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Během přestřelky na základně v džungli má jeden z partyzánů střílet z M-16 na plnou automatiku, ale jeho prst není na spoušti, ale mimo kryt spouště. (Johnny.ARN)
  • Během přibližování k partyzánskému táboru vytáhne velitel oddílu dalekohled. Řemínek zakrývá pravý objektiv, ale v dalším záběru je řemínek zcela pryč. (Johnny.ARN)
  • Když letadlo letí na začátku, jeho volací písmena jsou C-FJSM. Ale po havárii jsou nejméně tři písmena LHA. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama