Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

One Tree Hill (2003) (seriál) 

Každá holka má seriál z dětství na který nikdy nezapomene. Většinou to neni nic super kvalitního, ale kvůli tomu jsme na to nekoukaly. Ať je to Beverly Hills 90210, Čarodějky nebo Gilorova děvčate. One Tree Hill je srdcovka pro mě,  já se sžila s Brooke a brečela jsem když to celý končilo. Ale musím říct, že prokousat se půlkou první série bylo peklo ! Chad Michael Murray 8 dílů řešící basketball mě málem odradil. Ale jsem ráda, že jsem vydržela ! Protože po těhle 8mi dílech to je jen lepší a lepší až do chvíle, kdy Chad seriál opustí úplně a pak je to nejlepší ! Jinak písnička v úvodních titulkách je geniální stejně jako celý soundtrack.

plakát

Tajný deník call girl (2007) (seriál) 

Miluju to! Tady mi dokonce ani žádná postava nevadila. A tenhle seriál má oficiálně nejlepší konec. Vážne. Věděli kdy skončit (i když asi ne uplně záměrně) . A Billie je úžasná!

plakát

Toulaví psi (2013) 

Na tento film jen tak nezapomenu. Opravdu zcela neuvěřitelný zážitek!

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Yay ! Konečně zase skvělej skvělej seriál. Po druhé sérii jsem musela změnit hodnocení na 5*. Všechny vězeňkyně jsou hrozně příjemný a sympatický, že člověk úplně zapomene na to že jsou to zločinci a odpustí jim naprosto cokoliv. Je skvělý je poznat ve vězeňském prostředí a pak koukat na odbočky, které prozradí, jak se tam dostaly. Ani nemůžu vypsat oblíbené postavy protože to jsou fakt skoro všechny. Jen Jason Biggs se mi tam nehodí.

plakát

Neposlušní (2014) 

Kouzelná výprava, což je pro mě poměrně důležité v takovýchto road trip filmech, navíc skvělá práce s hudbou a barvičky. Bohužel příběh mě nijak výrazně neoslovil. Od prvního propojení moči to celé bylo trochu divné. Hledala jsem ve všem nějaký symbol a snažila jsem se číst mezi řádky a vždy, když už jsem měla pocit, že jsem našla to, co tam má být ukryté, se objevil nejvíc úchylně vypadající divnej chlapík, který pojal roli vypravěče "mluvím přímo k tobě diváku" a sdělil mi, že to, co jsem viděla, je přesně to, co se stalo.

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Achjo, to bylo tak strašně hloupý, plný super trapných vtipů o fekáliích a spermatu. Taková úroveň Scary Movie 4 a to ani nemá jít o parodii. Smutný je, že i přes všechny trapnosti by se našlo pár vtipných a chytrých odkazů a scén, ale v situaci, kdy je člověk totálně zhnusen celkovou úrovní filmu už ani není ochoten dát tomu jakékoliv bonusové body. Navíc většina herců působí hrozně nepřirozeně a vůbec mi nesedí do westernové výpravy, jedinej, kdo mi nebyl úplně nesympatickej byla Charize Theron.

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

Mě prostě ty upíří věci příjdou super zajímavý. a měly by bějt temný. nechápu stmívání a upíří deníky apd... nechápu jak upířina může bejt romantická. True Blood má nejblíž k tomu, jak bych to udělala já. I mi tam podání upírů přijde takový nejrealističtější a nejvíc sympatický. Potom se k tomu asi blížej i upíři v Supernatural .. ale ty se mi nelíběj vizuálně. Každopádně True Blood mě baví HLAVNĚ kvůli upírům, bavěj mě jejich příbehy, byl by to nejlepší seriál na světě kdyby mě ušetřili vlkodlaků, měnivců, čarodějnic a hlavně VÍL! A to mě přivádí k tomu, že nesnášim chudinku Sookie. Jak jí může mít někdo rád ? Má jí vůbec někdo rád? Naštěstí je tam spousta geniálních postav jako Eric, Jessica a Pam. Celkově upíři v TrueBlood jsou skvělý ( ne.. upír Bill ne). A ten opening ? Ach... !

plakát

Smallville (2001) (seriál) 

Celý DC pohromadě ! Je to skvělý, konečně jsem přišla Supermanovi na chuť. Prokousat se první sérií pro mě bylo trochu náročné, ale ve chvíli, kdy se všechno začalo víc propojovat a navazovat na sebe, naprosto mě to pohltilo. S každou další DC postavou jsem z toho měla větší radost! A taky tady je podle mě nejsympatičtější verze Lois.

plakát

The Audition (2012) 

Je to hodně vtipně vyhrocená nadsázka konkurzu. A celé je to ještě lepší, když si něčím takovým projdete a uvědomíte si, že to zas až taková nadsázka není. Jinak úžasný výkon Celie Rowlson-Hall, ostatně tak jako vždycky.

plakát

Ladíme! (2012) 

Achjo, já prostě asi nemám smysl pro humor.. Proč se teď v komediích zvrací a pak se v tom válí ? Tyhle scény mají úrovně klubu sráčů a celý to kazí. Jinak na svůj žánr naprosto průměrná záležitost. A nemám ráda Rebel Wilson.