Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 1

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (CinemArt)

(více)

Videa (42)

Trailer 1

Recenze (819)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já to věděl. ČSFD je příliš n-óbl, než aby se na ní tleskalo klobouku, ve kterém je něco jiného než Bob s Bobkem. Holt není Bobek jako bobek, ale přiznat si, že mě pobavil humor řekněme té méně sofistikované kategorie (to je pro odborníky na srandu) ještě neznamená ztrátu bodů, víme? Mě baví sledovat kohokoli, kdo se sám baví tím, co dělá, no a tady se nenašel jediný kakabus, co by to kazil. Možná, že kdybych měl zrovna měsíčky, ve skříni našel souseda, vyprodali mi růžové tílko s krtečkem nebo kdybych měl na zahradě ovci, která taky ráda leze po střeše - možná bych se ani já tolik nesmál. Je ale tutový, že u kritiky zdejší svrchovanosti by se mně smích honem rychle vrátil. (Invercargill, NZ) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Takhle do Divokého Západu ještě nikdo nešil. MacFarlane brutálně reviduje westernovou romantiku a říká nám, co sami dobře tušíme při sledování westernů - že v té době bysme žít opravdu nechtěli. Slušných fórů je dost a rozhodně nebyly všechny vystříleny v trajlerech, herci jsou taky fajn a k tomu dvě camea roku. Osobně se mi to líbilo víc než trochu přeceňovaný TED. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na Teda, který přišel jako blesk z čistého nebe to nemá, ovšem stále je to velice koukatelná záležitost, navíc výborné obsazená a s několika obyčejnými, ale i pár výbornými gagy, které pobaví. Seth MacFarlane se sice tentokrát s úspěchem nesetkal, což je podle mě celkem škoda. Jak jsem již řekl, k ruce dostal několik známých herců, kteří tvoří jádro vtipu, protože ne vždy dokáže pobavit sám Seth. Např. takový NPH byl výbornou volbou, Charlize Theron hraje poprvé za několik let opravdu příjemnou postavu a Liam Neeson je zase správný badass záporák. Bavil jsem se zejména u druhé poloviny, kde se to pořádně rozjede a další díl bych si zfleku dal. PS : Opravdu mě potěšil vhodný způsob parodie na několik známých filmů a camea. PPS : "Mi La Ku Nis, Mi La Ku Nis," PPPS : Možná přijde i free-man :) ...70% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. Mám rád Setha, obdivuju, co všechno provádí (překlad - co vše stačí produkovat, natáčet, dabovat, režírovat, psát...) a opravdu miluju jeho seriál Family Guy. Nicméně už podruhé nemůžu jeho tvorbě, která nemá nic společného s FG, dát plný počet. Jak u jeho předešlého filmu Ted, tak i u tohoto filmu musím konstatovat, že jsem se více než slušně pobavil, ale nejsem si jistý, jestli film jako médium je dvakrát vhodné pro jeho styl komedie. Zkrátka a dobře některé vtípky jsem si uměl představit v seriálu v kreslené podobě, ale na filmovém plátně nefungovaly tak, jak bylo myšleno. A podle výdělků tohoto filmu v tom zřejmě nejsem sám. Nicméně tohle je má jediná výtka, já se pobavil a některé scény či camea mi v hlavě zůstanou ještě nějakou tu dobu. Plus, Seth dokázal přilákat opravdu velký casting, pro takovýhle typ komedie. Ale jinak... Seth umí absurdní komedii, ale neumí ji "prodat" tak skvěle, jako trio "Zucker, Abrahams, Zucker" svého času umělo. Až (či pokud) se tohle naučí, tak nepochybně bude i králem filmové komedie. 75 %. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapí, neurazí. Vydařené fórky (ty s ovcemi) jsou prokládány těmi horšími (ty se smrtelnými nehodami), mnohdy až trapnými (ty s těmi fekáliemi). Celek jako takový alespoň zachraňuje krásné prostředí "zasranýho Západu", několik geniálních cameo roliček, a především odvážná kráska, od který by se nechal dobývat snad každej chlap. A já už konečně pochopil, proč si hlavní roli střihnul sám MacFarlane: aby mohl ocucávat mojí kočičku Charlize. Hajzl podělanej! ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama