Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (345)

plakát

Říše zvířat (2023) 

Film se zajímavým námětem, který byl však - podle mě - rozmělněn odbočkami, které ubíraly na síle výsledného prožitku.

plakát

Redeeming Love (2022) 

Zlatý filtr, zlaté vlasy, zlatá horečka a zlatá střední cesta. Kdyby autoři ubrali na naivitě a limonádovosti a přidali na reálnosti a emocích, byla bych spokojenější.

plakát

Barbie (2023) 

Nefungující kočkopes jedoucí na vlně nechutného a nevyžádaného aktuálního společenského mentorování, které cpe USA všem do hlavy. Hvězdičku dávám za Barbiiny outfity, Kenův kožich a vtip se Sugar Daddym. Kolosání zklamání a promarnění potenciálu!!

plakát

Zraněná srdce (2019) 

Zase jeden z filmů, kde mi přišlo, že se z nápadu dalo vytřískat mnohem víc. Režisér však zvolil uhlazenou, líbivou a snadnou cestu, a tak se není co divit, že ve filmu chybí syrovost, emoce a uvěřitelnost - což je o to zvláštnější vzhledem k době, ve které se film odehrává. Pozn. Keira je pořád krásná jako obrázek.

plakát

Dokonalé dny (2023) 

Poklidný snímek o jednom poklidném životě, v němž písničky znamenají více než jen hudební doprovod.

plakát

Neviditelný (2020) 

Strašně dlouho jsem film odkládala a odkládala, až se konečně naskytla vhodná příležitost... A bylo to famózní!!! Originální film tísnivou atmosférou napěchovaný k prasknutí, kde hlavní roli hraje neviditelný strach. Tomu říkám kumšt - naplnit snímek záběry na prázdné rohy místností, ze kterých vás děsivě mrazí. Skvělý výkon Elisabeth Moss a použití exteriérů domu Headland House jsou už jen třešničkou na dortu. Kdyby mě film tak neděsil, hodnotila bych i výš :)

plakát

The Guest (2014) 

Jediné, co v tomhle filmu za něco stálo, byla hudba. Jinak nelogické, slabé a v některých momentech až uhozené.

plakát

Smrt on-line (2008) 

Nic extra (logické nejasnosti, výprava, prostředí, herci), ale alespoň atmosféru a nápad to mělo. P.S. Billy Burke jako policajt v pošmourném městě - nepřipomíná vám to něco? :)

plakát

Trust (2010) 

Nechutné téma - zpracováno však velmi realisticky, civilně a s důrazem na perspektivu dcery a otce. Clive Owen hraje výborně a Liana Liberato rovněž. Doporučuji všem rodičům dospívajících dcer.

plakát

Loft (2014) 

Příjemně zamotané a obstojně zahrané, přesto mi tam chybělo něco, co by mě uchvátilo.