Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (14)

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) odpad!

Nejde o to, že je humor za hranou a nekorektní, jde o to, že to není humor.

plakát

Pět let (2022) (seriál) 

Ty kostýmy nikdy v módě nebyly a snad nikdy nebudou něco tak strašného jsem v životě neviděl .Celý film to neskutečně kazí. Namísto sledování děje člověk prská smíchy smíchy nad tím co si pro něj kostymérka zase připravila za překvapení. Ty hadry by si nevzal nikdo ani na doma natož na párty. Zvuk je taky hodně amatérský, když šustění v pozadí překrývá hlavní dialog. Kvůli těmto detailům je dost těžké sledovat cokoliv jiného.

plakát

Odloučení (2022) (seriál) odpad!

Tento seriál je naprostá ztráta času. Za celých devět dílů se tam skoro nic nestane a jak se tam něco dít začne tak je konec série bez zodpovězení otázek. Myslel jsem že seriálům bez jasného konce a vynuceného prodlužování do dalších sérií je konec máme tady rok 2022 tak už se proberte scénáristi.

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) odpad!

*spoiler alert* Po čtení recenzí mi přijde, že jsem si asi pustil úplně jiný film. Humor jsem se snažil najít, ale až ná pár trapně vtipných momentů jsem ho nenašel. Nepochopil jsem jestli nekoupit si nový telefon a celý film používat rozbitý mělo být vtipné, smutné, trapné nebo jenom ukazovat na neschopnost postavy? Ta nahá scénka ve školce měla být vtipná nebo trapná? Nebyla totiž ani jedno! Někdo by měl přihlásit smrt, protože jsem se díval na plastovou pistolku, do nejblbějších smrtí roku. Celkově to na mě působilo jako by se film snažil někam jít akorát se zapomněl na jednom místě a herecké výkony to nevytrhly.

plakát

Ledové království (2013) 

Sněhulák na kterého jsem se těšil se ve filmu objeví skoro až v polovině filmu. U tohoto filmu jsem se zkrátka, až na pár vtipných narážek, hodně nudil a tři hvězdy dávám jen právě kvůli těm několika málo narážkám.

plakát

Pod kupolí (2013) (seriál) 

Zajímavý seriál, který nenudí. Líbí se mi na něm hlavně že pořád udržuje tajemství, nelíbí se mi, ale že na konci 1. série nedojde k zodpovězení žádné otázky, které si divák po čas sledování klade, ba naopak těch otázek dvojnásobně přibude. Otevřenost konce první série mě trochu nahrává nižšímu hodnocení nicméně se těším na další sérii a o to asi tvůrcům šlo.

plakát

Láska (2012) 

Pro tento film nejsem koncovým divákem, chvíli jsem i přemýšlel jestli jej vůbec hodnotit. Film byl pro mě zobrazením tvrdé reality o které jsem věděl i před shlédnutím filmu. Některé scény jsou strašně nudné svým dějem a místo toho, aby byly zaplněny dialogy, tak se mlčí. Závěr filmu je nečitelný a nelze poznat co přesně ním bylo zamýšleno, nepochopili jej ani lidé, kteří měli k filmu blíže. Ve výsledku nebyl film zábavný, emotivní ani jiným způsobem zajímavý. Kdyby měl film 20 minut a nemluvilo se v něm, odneslo by si z něj něco více diváků.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Film má předvídatelný děj, "šokující zjištění" jsou divákovy jasné při prvních náznacích. Vše je ale vykompenzováno akčními scénami, které vypadají opravdu dobře. Tento film je jediný 3D film, který jsem viděl a 3D nebylo zbytečné, ale naopak se zde velmi hodilo, ale v televizi ani nikde jinde se na něj už nechci podívat, protože tento film má ten správný efekt jen v kině. Závěrem mě jen trochu udivilo, že na konci, ani v potitulkové scéně, nedali tvůrci najevo, že by chtěli točit pokračování. Celkově 60%.

plakát

Království lesních strážců (2013) 

Tento film jsem viděl třikrát. Na poprvé mě nebavil, napodruhé jsem se i párkrát zasmál a na potřetí jsem už citoval hlášky. Film nepotěšil ani neurazil a nebylo v něm nic, kvůli čemu bych jej doporučil.