Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (45)

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Když jsem film dokoukala, neměla jsem slov. Nemám je pořád... Věřím, že až se na to podíváte, tak mě budete velice dobře chápat.

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Geniální hudba skvěle doprovází bezvadně natočený film.

plakát

Xena (1995) (seriál) 

Na Xenu jsem se dívala jako malá, s odstupem času musím s politováním říct, že je to pěkná ptákovina.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Skvěle jsem se bavila, Eliška Balzerová je naprosto cool babi a moc se mi líbil vývoj Heleny v podání Lenky Vlasákové. Svěží lehká komedie vás potěší ve chvílích, kdy si chcete odpočinout a jen tak se bavit. A jak by řekla Vilma: "Užijte si to!"

plakát

Chirurgové (2005) (seriál) 

Chirurgům (scénáristům, hercům) se podařilo mě pohltit způsobem, jakým bych to ani sama neočekávala. Líbí se mi, že se každý díl snaží předat určité poselství, nějakou myšlenku, obzvlášť když problémy pacienta otevřou oči jeho chirurgovi a ten si pak uvědomí, co vlastně (ne)chce. Jsem přemýšlivá duše, takže když na začátku a na konci promlouvá Meredith (nebo Izzie, Christina, George, Alex...), tak jen nábožně mlčím a těším se. Co se týče Chirurgů, zatím to vypadá na doživotní lásku.

plakát

Profesionál (1981) 

Když já prostě ten film miluju. Má láska je umocněná doprovodnou hudbou (ty smyčce!!!) a zrazeným Belmondem.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Jason Bourne knižní a filmový má sice jiný děj, ale atmosféra zůstává, což je podstatné. Skvělé herecké výkony, bezvadně natočené. Při sledování automobilové honičky v Paříži mě napadlo, že bych ráda někdy viděla, jak se taková show točí. Oproti tomu lezení po curyšské bance bych s klidem vynechala, k závrati mi stačilo jen se na to podívat. Na Bourneovi mě strašně baví jeho brilantnost ve své profesi, kterou mu propůjčil Matt Damon, taktéž brilantní ve své profesi.

plakát

Tudorovci (2007) (seriál) 

Na tomhle seriálu mě nejvíc zaujaly herecké výkony všech zúčastněných. Kardinál je mistr intrik, královna Kateřina Aragonská je vznešená dáma, Anna Boleynová je krásně tajemná a král Jindřich je panovník zmítaný svou povahou, kterého Jonathan Rhys Meyers hraje s přehledem, u každého dílu se nemůžu dočkat znělky, kde na zlomek vteřiny zvedne víčka, jako by na diváka mrkal otevřením očí.

plakát

Apollo 13 (1995) 

Flim je po všech stránkách na úrovni, akorát mě nevtáhl do děje tak, jak bych si bývala přála.

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Ze začátku jsou to téměř spolu nesouvisející díly, ale velice brzy nastoupí spojující dějová linka, která se podle mě čím dál tím víc zlepšuje a poskytuje prostor k vývoji. Od čtvrté řady se k Samovi, Deanovi a Bobbymu navíc přidá nebeská jízda andělů, která mě potěšila nejvíc tím, že ne všichni jsou dobří a hodní, i oni mají své stinné stránky. Jen doufám, že šestá řada nebude propadák, protože teď buď přijde třešnička na dortu, nebo si na ten dort sedne ošklivá moucha.