Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Sexy mamky (2017) (pořad) 

Nejlepsi drinking game ever. Vzdy, kdyz se rekne Armani, Gucci nebo Versace, tak si date panaka.

plakát

Drive (2011) 

Co k tomu napsat? Ryan Gosling, kterého jsem vůbec neznal, mi vyrazil dech a to takovým způsobm, že jsem po vzoru jeho postavy téměř oněměl. Něco tak brilantního jsem už dlouho neviděl (pořád o Ryanovi). Ani jeden pohyb, ani jeden výraz ani jedno slovo navíc. Všeho bylo tolik, kolik ja zapotřebí,aby vás při filmu naprosto uchvátila ta atmosféra. Výborný scénář a perfektní hudba. Skvělé záběry a vůbec celá práce pana režiséra. Nápadité a samozřejmě někdy až moc "americké". Jediné, co mi mohlo pokazit dojem, byl pan Nico,kterého hrál ve všech ostních filmech své kariéry typický ňouma Ron Perlman. Nepokazilo.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Úchvatná Paříž! Chvilkama mi vadilo tempo, kterým se ve filmu střídala slavná jména, ale nakonec jsem to s přehledem vstřebal. Výborně jsem se bavil a na konci odcházel s pocitem, že je o čem premýšlet. Celý film se člověk směje a pak, z ničeho nic, si uvědomí, že to možná není tak k smíchu. Výborné téma. P.S. Owen Wilson je proste divnej, ale to Allen taky.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Klasický hollywood: žádné vysoké ambice co se divácké pozornosti týče. Pořád dokola ten stejný příběh o lásce ( k opici, k tatínkovi a ke krásné ženě) a pořádné vědecké laboratoře. Potěšil mě James Franco, který se pomalu dere nahoru v pomyslném žebříčku současných dobrých herců, Přestože některé scény se simpanzi byly vážně výborné, zatím se fanouškem počítačových hlavních hrdinů nestávám. Jako samostatný film dobrý, ale jako předchůdce Schaffnerovi práce bída.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Nejsvižnějěí a nejakčnější a zároveň nejtvrdší Harry. Nebýt toho debilního dabingu, tak ten film bude vážně něco, ale vzhledem k některým strašným replikám je to "pouze" nejlepší Potter a to hlavně díky napětí, které ve mně vyvolával. O 19 let později ale raději nebudu komentovat.

plakát

Banksy: Exit Through the Gift Shop (2010) 

Výborný dokument, který by strčil do kapsy kdejakou komedii. Nadsázka, která má několik interpretací a člověk mnohdy netuší, kdo si z koho dělá srandu. Thierry je neskutečný sympaťák, který měl buď štěstí, nebo celou dobu věděl co dělá. Dlouho jsem se takhle nepobavil. P.S. sbírejte umění!

plakát

Melancholie (2011) 

Co napsat? Výborně zahrané postavy, ktreré i přes Larsův klasický agresivní střih vtáhly celé mé tělo do děje, byly opravdu detailně proklesené a i přes některé (opět klasicky) dlouhé záběry měl film takovou naléhavou atmosféru. Možná bych od pana režiséra čekal konec lidstva spjatí s lidstvem samotným, a né srážku planet, ale co už.

plakát

Zátoka (2009) 

Doufejme, že né zbytečný boj člověka, který vše v podstatě odstartoval, proti hnusné a hloupé mašině na peníze, která je schopna krmit i své děti otráveným masem. Jednostranný dokument to zajisté je, ale jak chcete těmto věcem oponovat? Nikdy bych nevěřil, že dokument o zabíjení delfínů může přinést tolik akce a napětí :)

plakát

Philadelphia (1993) 

Výborný film se skvělím příběhem. Perfektně zahrané role a zejména Denzelův part, kdy se z předpojatého a netolerujícího právníka pomalu, krůček po krůčku, jemně, ale s jistou logikou stal přítel jednoho silného, ale zhrzeného právníka, který býval jedničkou, jenže po vypuknutí nemoci a s ní spojené odhalení nepřístupné orientace přišel o svůj bývalý post. Výtečná hudba a jemná kamera dokreslily atmosféru.

plakát

Zbouchnutá (2007) 

Nebyla to nejhorší komedie mého života, a to i přes to, že tento herecký tým mi normálně leze krkem. Nenasmál sem se, tj fakt, ale jako celek to nebylo špatné.