Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Prosincoví kluci (2007) 

Odpočinkový film, nenáročný na přemýšlení.

plakát

Stalo se (2008) 

Podle komentářů jsem měl strach vůbec dát DVD do mechaniky. Nakonec musím konstatovat, že film tak hrozný není. Není to sice nic co bych musel vidět dvakrát, ale přežít se dá i se zachováním zdravého rozumu.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Tak propracovaný film, který dokáže zaujmout i po několika shlédnutích se jen tak nevidí.

plakát

Bota jménem Melichar (1983) 

Přiznám se, že jsem tento film viděl teprve včera. Proto se mé hodnocení nezakládá na sentimentu z dětství. Musím uznat, že vtipné momenty v tomto filmu jsem a je to pohodová záležitost pro celou rodinu i po tolika letech.

plakát

Moderní Popelka (2004) 

Hodnocení vychází z toho, že je to alespoň koukatelná teen romantická "komedie". Není můj styl, ale dá se to přežít.

plakát

Pearl Harbor (2001) 

Když jsem odcházel do kina, byl jsem namlsán trailerem plným akce. Jaké ale bylo mé překvapení ani nejsem schopen vypovědět. Proto se ocenění dvěmi hvezdičkami zakládá na faktu, že jsem se 150 minut nudil. Na druhou stranu scéna náletu na Pearl Harbor mé mínění vylepšila. Nebylo by na škodu poupravit poměr AKCE 20% / SLAĎÁK 80%. Potom by film ode mne obdržel rozhodně lepší hodnocení.

plakát

Battlestar Galactica (2004) (seriál) 

Krásné a promyšlené sci-fi, které není jen střílení MZáků. Hlubší příběh je dominantou tohoto seriálu. Vrcholné dílo sci-fi. Vše už bylo řečeno.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Už jenom jízlivost a arogance Dr.House vydá za 5 hvězdiček. Když se k tomu přidá i slušný děj a chytlavost seriálu. Není co dodat. A ani nevadí zápletky jako přes kopírák.

plakát

Father Ted (1995) (seriál) 

V této době pět chválu na Grahama Linehana, kdy se většina lidí s jeho výtvory seznámila, nemá cenu. Ale já si to neodpustím. Pro mne je Father Ted to nejlepší co Linehan natočil. I přes velkou konkurenci v podobě IT Crowds. Pro ty jež se podívali jen na první díl a upustili od sledování dalších dílů: nechte to uležet a pustťe si první díl znovu, zaručuji, že Vás již nepustí.