Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (319)

Laxik 

všechny recenze uživatele

Možná největším „problémem“ může být, že si druhého Ralfa zamilují hlavně takzvaní mileniálové. Starší generace, které internetem nežijí, se budou ztrácet. A dost zmatené budou jistě také děti. Ty si film sice jistě užijí, ale zejména ty mladší většinu vtipů a odkazů nemají šanci pochopit. Homo Interneticus však chrochtá blahem a lajkuje ostošest.Více v recenzi. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

První polovina skvělá. Plná nápadů, dobrého tempa a skvělé animace. Kdyby to pak Ralf skromně zapíchnul někde na 90 minutách, zůstal by opravdu nadprůměrným animákem, který vyniká krásnou technickou stránkou a nenudí. Problém je, že děj se ve druhé polovině začne nesmyslně roztahovat, tempo filmu opadne, motivace postav a změny v ději přestanou být přirozeně logické a pokračování Raubíře Ralfa tak spadne do zcela průměrné a nudné podívané. Je to velká škoda, princezny jsou totiž super. 6/10 ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka ponuka klasicky otravnu zapletku s ktorou sa vytasi mnoho pokracovani filmu v ktorom sa daju postavy dokopy. Najde pricinu preco ich nasilne rozdelit. Nastastie sa tak stane az v polovici filmu a zaroven ta pricina nie je uplne nezmyselna, takze ma to uplne neznechutilo, ale ani nenadchlo. Celkovo mi proste zalpetka dvojky pripada slabsia po kazdej stranke. Vynahradzuje to znazornenie internetu, ktore poskytuje mnoho popkulturnych a rôznych technologickych odkazov, ktore pobavia dostatocne na to, aby film nenudil, ale to samo o sebe na dobry film bohuzial nestaci. Ani nie vsetky odkazy ma nadchli. Hlavne linia s princeznami ma nebavila a pri hudobnom vystupe som regulerne trpel. Zaver je taky horkosladky. Snad vznikne aj trojka, ktora to nejak definitivne a stastne uzavrie. Inak z tohto dielu mam skôr trpke pocity. 7/10. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Hravé, chytré, s milou message (svým milovaným musíme dát svobodu a prostor růst) a hlavně určené jak pro děti, tak dospělé. Pro mě byly nejzábavnější scény s Disney princezna mi plné meta humoru. Často jsem chtěla film zpomalit, abych si uživatel všechny vtipné detaily, které tvůrci do filmu nacpali. Tohle je zkrátka velmi kvalitní vypiplaný Disney. Take it or leave it. ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Nostalgicke kouzlo a jednoduchost prvniho filmu nahradila nabobtnala oda na konzumerismus a stadovou mentalitu. Celovecerni reklama na produkty studia Disney a jeho obchodnich partneru. Ne nahodou se jedna z hlavnich postav rozplyva nad "krasou" prelidneneho urbanistickeho pekla - v kontextu snimku, ktery prezentuje prispevky na instagramu jako umeni patrici do galerii, uz moc hloubeji klesnout nejde. To vse v "pribehu" pospojovanem oslimi mustky v podobe nespocetnych macguffinu, klise, pseudofilozovani, a umeleho sentimentu. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • V prvním filmu Raubíř Ralf (2012) má na sobě pan Litwak cedulku se jménem Stan, v tomto díle má cedulku se jménem Del. (LaserJet)
  • K přechodu mezi scénou, kde se Vanilopka seznámí s princeznami a scénou, kde princezny naučí nosit běžné oblečení místo šatů, je použit takzvaný „Batman Transition“. Namísto loga Batmana se ovšem objeví logo Walt Disney. (LucasAbelle)
  • Když Ralph a Vanellope dorazí do ebay, jedna z reklam láká na seznamku žen. Žena na reklamě je teta Cass z filmu Velká šestka (2014). (LaserJet)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama