Reklama

Reklama

Devätnásťročného losangeleského pouličného tanečníka DJa (Columbus Short) úplne vykoľajila tragická smrť jeho mladšieho brata – a zároveň ho dostala do problémov... Po tvrdom procese pred súdom pre mladistvých sa otrasený DJ rozhodne začať nový život na jednej z najlepších Atlantských univerzít a tiež získať si lásku krásnej April (Meagan Good), dievčiny svojich snov. Lenže všetko jeho úsilie stať sa dobrým študentom a zblížiť sa s April sú razom druhoradé, keď sa o DJa, ktorý je mimoriadne talentovaným tanečníkom, začnú intenzívne zaujímať dva súperiace študentské spolky. Jedni i druhí chcú od neho v podstate to isté – aby za nich nastúpil v legendárnej súťaži! Obe bratstvá si totiž veľmi dobre uvedomujú, že bez jeho dych vyrážajúcich tanečných kreácií súťaž určite nevyhrajú... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Celý film je v podstatě jednou velkou přehlídkou breakařského stepu, případně battlu. A na tuto konstrukci je nabalen dvěstěkrát viděný, ohraný a zde navíc dosti nudný příběh natahovaný na téměř neúnosnou délku. Škoda, že tvůrci zabředli takřka pouze v ukázkách stepu a tradiční breakdance, jak ho znají skoro všichni (americká kola, air-tricky, atd) se tu objeví pouze v začátku, kde je ještě umocněn hustou akrobacií. Prvních 7 minut je to super podívaná, rychle střižená, místy zpomalovaná, doplněná o skvělou raperskou hudbu. Zbytek filmu je to opravdu "jen" o tom stepu a je mi jasné, že ten, kdo tomuto stylu (a vůbec breaku) příliš neholduje, nechápe, proč jedna taneční skupina vyřvává, slabikuje a hláskuje své jméno, uráží svého soupeře a syčí u toho jako Nachový Kobry z Globo Gymu. Soundtrack v rámci žánru (rap) slušný. Pro tanečníka s mentalitou breakaře jistě zážitek, jinak těžká nuda s několika světlými momenty. 13 miliónů dolarů(rozpočet)/75 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Taneční filmy zrovna dvakrát nemusím (neokouzlují mě ani klasiky typu Hříšný tanec či Flashdance apod), ale tohle mě celkem dostalo. Přestože Divoký Stomp podobně jako Let´s dance zpracovává stokrát viděný příběh akorát okořeněný tancem, svoji úspěšnější romantickou konkurenci válcuje především zpracováním, které je v tomto případě o třídu výše. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 3/10 Choreografie 4/10/// +kvalitní dramatický příběh, romantická dějová linka, slušné obsazení na taneční film -hudba rozhodně nepatří do mého vkusu, slabá choreografie, herci (tanečníci) nic extra nepředvedou (kamera to dost kazí), i závěr je na poměry tohoto žánru celkem nevýrazný, chybí tomu víc emocí, chtělo to větší chemii mezi postavami/// Proč mám pocit, že jsem to už někde viděl? Ale neřešme to. Tyto taneční filmy jsou si hodně podobné a vždy mají podobný průběh. Důvod proč film nehodím mimo taneční plac je ten, že jako dramatický příběh má co nabídnout a navíc mě celkem zajímal vztah hlavního hrdiny a Meagan Good, které to tady hodně slušelo. Jinak fain vedlejší postavy, ale v tom hlavním film bohužel selhává, škoda každé promarněné šance na skvělí taneční film./// Celkem 57%/// ()

EnneX 

všechny recenze uživatele

Velmi nadupaný začátek se skvělým Chris Brownem, jenže poté ho zastřelí ( panebože proč? jeden z nejlepších tanečníků a skončí hned na začátku, velká škoda ) a film se dostává do melodramatu, který ale vysvobodí velmi dobré taneční vložky. Nelíbí se mi film Let s Dance, kde tak strohý a jednoduchý příběh nezachrání a občasný tanec ( kromě 2 ve které závěrečná pasáž v dešti stojí za pozornost ) . Zde je to téže jednoduchý příběh, lae za to zde máme výborná taneční čísla. Dvě hvězdy za Ne-Ya a Maria v roli tanečníků, pokud nepočítám jednoznačně bezkonkurenčního Chris Browna. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Muzika mě v tomhle filmu nebavila, ale nemůžu mu vyčíst, že ty tance nestály za to. I když tohle není můj šálek čaje, rozhodně to zatracovat nechci. Jenom ten film není určen pro mě, jiní se u toho určitě pobaví a černá americká většina asi tuplem, pro koho jinýho by tenhle film také jinak byl. Pro drsňáky, rapáky, a různý kluky z ulice. Takové filmy u nás asi moc šancí nenadělají, nebo já bych to tak chtěl, opak je bohužel pravdou, protože takových lidí se tu objevuje čím dál tím víc, a to ani nemusí být černí, nemusí umět to co umějí v tomto filmu, stačí jenom rovnej kšilt, kopu řetězů a drsný jou čekuj můj skilz yéh! a je naděláno... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Zpěvák Chris Brown v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Související novinky

Kdo s kým a za kolik

Kdo s kým a za kolik

16.01.2007

Staré pořeklo říká, že méně je někdy více. Ano, je to pravda, někdy je skutečně lepší se krotit, vážit každé slovo a dělat vše se zdravou mírou. Na druhé straně... v každém z nás je kousek megalomana… (více)

Reklama

Reklama