Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (27)

plakát

12 let v řetězech (2013) 

Neskutečně působivý film. Skvělé herecké podání. Nejvyšší adept na Oscara za film/režii a herce v hlavní roli. Hluboce vykresluje život v otroctví a dokonale si emocionálně obejme diváka. Není to akční nářez jako Django ale dovede stejně uchvátit svými přednostmi.

plakát

U Konce světa (2013) 

Asi nějak nerozumím tomuhle opileckému humoru. Mělo to sice pár vtipných pasáží ale celkově to nedosahuje kvalit předchozích filmů.

plakát

Enderova hra (2013) 

Překvapivě dobré Sci-Fi, které jsem obzvláště s hejnem malých dětí v hlavních rolích neočekával. Obzvláště musím vypíchnout skvěle vypadající efekty, kterých je ve filmu požehnaně a solidní výkon Harrisona Forda. Místy sice film pokulhává a zaspává i bývá trochu předvídatelný ale celkově vzato to bylo příjemné překvapení.

plakát

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 

Tento film paroduje všechny akční policajtský klišé , které vídáme na každém kroku , za což jsem mu vděčný. Problémem je , že ty super akční přestřelky a všechna akce je situována do poslední čtvrtiny filmu, což je škoda. Vtip tu je, ale hodně střízlivý a kdyby ho tu bylo více, tak bych se nezlobil.

plakát

Miami Vice (2006) 

Takový průměr. Dobrý nápad, málo akce , spousta keců. V prostřední části filmu jsem skoro usnul .

plakát

Hancock (2008) 

Superhrdina trochu jinak. Nicméně mě se to velice líbí.

plakát

Caprica - Pilot (2009) (epizoda) 

Jako fanouška battlestar galaktica mě tento film mile překvapil, moc pěkně spracovaný a s atmosférou předchozího akčního seriálu , to se jen tak nevidí. Tvůrcům musím rozhodně zatleskat a myslim , že tento seriál má velký ambice.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

150 minut téměř nepřetržité akce a místy velice blbě znící humor, tak to je druhý díl Transformers. S tou akcí se to až moc přehání , polovina by stačila , nicméně je to paráda , skvělej konec a vše co jsme od toho čekali se vyplnilo.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Skvělá akce , která potěší každou akční povahu , ikdyž to místy nedává trošku smysl , je to super :-)

plakát

Sunshine (2007) 

Možná až moc často zmatečné, jinak velice pěkný snímek :-)