Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (88)

plakát

Noční lovec (2018) 

Bylo to dobrý, ale mohlo to bejt skvělý, chybělo málo.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Čekal jsem, že Geralt bude stát za hovno a ostatní nějak půjde. Geralt je super, ostatní docela posrali, nemluvě o tom, jakej bordel musí mít hlavě časově někdo, kdo nečetl knihy. Díky, ale druhou Hru o trůny, tentokrát v kulisách Zaklínače, vážně nechci.

plakát

Dětská hra (1988) 

V 80. letech uměli i podstatně lepší horory, tohle byla taková kravinka a postavy se chvílemi chovají jako dementi, ale jako podkres k sexu dobrý.

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

První série byla super, herci neokoukaní a zábavní, ale jak už tu někdo podotkl, LGBT a multikulti masírka jede naplno celý seriál. Možná to tak v UK doopravdy vypadá, ale něco mi říká, že nejspíš ne...

plakát

Smrtící epidemie (1995) 

Žral jsem to jako malej a kupodivu teď je to snad ještě lepší. Pro mě to spadá do kategorie velkofilmů (asi to dřív dávali v sobotu večer na Nově...), má to všechno - napětí, lásku, i trocha humoru se najde, viz těsné minutí vrtulníků.

plakát

Tiché místo (2018) 

Jedna za Emily Blunt, druhá za poslední záběr. Ale jinak to byl děs a hrůza. Postavy se chovají jako nesvéprávní dementi, děti si jako nejlepší místo pro hádku vyberou střechu sila a posléze se topí v kukuřici uvnitř, ale za chvíli šlapou vodu, jako by se nic nedělo. V postapo světě je elektriky tolik, že lze osvítit celou zahradu klasickejma žárovkama s vláknem a lidi, co už víc jak rok musí žít tak tiše, aby se schovali do hluku pozadí (lepší nerozvádět), si staví své "ticho místo" teprve v očekávání x-tého dítěte. Chtěl jsem to rozvést více, ale nervy mám jen jedny.

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Příběh sám o sobě by šel, navíc považuju za přínosné připomínat lidem, co se dělo za minulého režimu za svinstva. Ale někteří herci jsou neuvěřitelně nesympatičtí až otravní, to samé hudba a ke zpracování námětu by stačilo 50 minut a ne 95.

plakát

V pasti (2018) 

Byl jsem napnutej a Sandra Bullock je pořád děsná kost, ale nechce se v tom moc šťourat, protože by si jeden mohl začít všímat, kolik věcí tam nesedí.

plakát

Narušitel (1989) 

Neuvěřitelně dementní postavy, otravné "originální záběry", policajti poslouchající slova zraněného, aniž by mu pomohli. Zhruba jednou jsem se zasmál tam, kde tvůrci zamýšleli (1/2 off), zbytek bylo jen kroucení hlavou. Očekával jsem průměr, dostal hodně málo.

plakát

Holka z livechatu (2018) 

Trochu naivní pohled na holky živící se chatem a masturbací, zde je to prezentovaná spíše jako performance. Ale bylo tu napětí, prsa, zadky a žádné zbytečné cavyky s vysvětlováním všeho.