Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (19)

plakát

Balada pro banditu (2012) (divadelní záznam) 

excelentní herecké výkony! baladě dali šmrnc, který potřebovala!

plakát

Tahle země není pro starý (2007) 

První polovinu jsem se bála polknout, aby mi leknutím nezaskočilo. Perfektní výkony všech!

plakát

Skafandr a motýl (2007) 

Dokonale natočený, ale to málo z děje co jsem věděla předem, mě připravilo o jakýkoliv překvapení...

plakát

Saw Rebirth (2005) 

Jsem ráda že jsem Saw Rebirth neviděla dřív než všechny ostatní díly Saw. Ochudilo by mě to o veškerý přemýšlení. Příručka pro ty, kteří Sawu nepřišli sami na klub.

plakát

Předčítač (2008) 

Filmu nemůžu v podstatě nic vytknout, ale druhá půlka byla pro mě velikým zklamáním. Přijde mi, že některé scény jsou naprosto zbytečné... Zkrátka, minulost s přítomností se tam neprotla tak, jak bych si představovala. Ale onu minulost musím opravdu pochválit a také Kate Winslet, za skvělý herecký výkon.

plakát

Sex ve městě (2008) 

Film plný luxusu, krásných šatů, krásných bot, ale hlavně plný pravé Ameriky. Oproti seriálu Sex and the City mě tento film nabil pozitivní energií a opravdu jsem si užila všechny čtyři dámy (a hlavně Samanthu). Zasloužených pět hvězdiček!

plakát

Requiem pro panenku (1991) 

Po shlédnutí jsem byla abslutně znehybněná celým filmem, v každém záběru byla krutost. Atmosféra místa natáčení dokonale ladila se vztahy v ústavu. Jen mě trochu zarazil skutečný příběh Mariky (teď už Reného). Filmové ztvárnění "panenky", jako hodné odvážné zrzky, která se ničím neprovinila, ve mě vyvolalo daleko víc emocí než realita s nezvladatelnou romkou.

plakát

T.M.A. (2009) 

Nechci dělat ukvapené závěry, proto se na film podívám ještě jednou. Ale každopádně, některé scény byly přímo žalostné... Opravdu se mi líbily záběry "z minulosti". Hlavní dějová linie filmu je dobrá, ale myslím si, že se s tím pan Herz mohl poprat trošičku lépe. T.M.A. u mě zabodovala hlavně díky Lence Krobotové, ale poklona patří i ostatním hercům, kteří si, podle mého, vedli skvěle.

plakát

Natěrač (2008) (TV film) 

Protože mám Honzu Budaře ráda, tak tomuto filmu dávám jednu hvězdičku, ale jen díky němu...

plakát

Mazací hlava (1977) 

Lynchovi se podařilo udělat z mé hlavy eraserhead. Gratuluju!