Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (40)

plakát

The Butterfly Circus (2009) 

Na dvaceti minutách se řekne více, než ve většině jiných 6x delších filmů

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Naprosta bomba, ale az do doby kdy se Harry vratil zpatky mezi zive. Byl bych radeji kdyby umrel, to by melo poradnou stavu. Nikdy jsem Harryho necetl a nevim jak je to v knize, ale ten hruzostrasny konec si mohli odpustit. Jediny pozitivum na zaverecne scene je, podle me pritelkyne, maly klucinam ktery je sexy a ma krasne vlasy.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Uzasne dilo. Povinnost videt. Bitva o Bastogne, jako kdybych tam s nimi byl.

plakát

2012 (2009) 

Ten film mne totalne nastval. Zpracovani naprosto uzasne, ale to ze se zachrani x krat o milimetry bylo na me vic nez dost.

plakát

Rec 2 (2009) 

Na lekání je to 3 : 0 pro film, ale převážně se jedná o slátaninu, která si nabíhá podobně jako Saw na další díl.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Hotové filmařské umění. A ještě úžasnější Audrey. Je t'aime Audrey.

plakát

Gamer (2009) 

Kameraman? opilý? scénárista? úchyl? Režisér ? na dorgách ? úchylný patos, nejvíce mě štvala roztřesaná kamera - chaos nad chaos, vše dotáhnuté ani ne do poloviny.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

V zivote jsem se tolik nenasmal u komedie jak u teto :). Kazdy kdo nevidel prichazi o par vterin zivota diky smichu jenz je zarucenym. Neb vsichni vime ze smich prodluzuje zivot. Jen prosim proc ten cinan a jeho "niga" chovanii??

plakát

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009) odpad!

Vše začíná tím, že Statham spadne 1,5km na auto a přežije. Říkám si, fajn vypínám hlavu a zkusím si to užít. Ale jak nesmyslnost za nesmyslností pokračovala má očekávání padala čím dál tím níže. Vůbec si nelámali hlavu s logičností. Hodilo se jim něco ve scéně? Tak to tam prostě dali. 3 m pod zem byl tento film zakopám "hlavou". Opravdu nechápu. Možná si prostě režisér pustil žilou a chtěl si film užít bez jakéhokoliv omezení, ale za jakou cenu? Chápu, že 100 lidí 100 chutí ( názorů ), ale komentáře typu? Nejlepší, Nejakčnější? Nej ... ? ufff