Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Rodinný

Biografie (28)

Daniel Vašut (herec)

10.04.2023

Daniel studoval herectví na Pražské konzervatoři a poté zpěv na Konzervatoři Jaroslava Ježka. První angažmá získal ve Středočeském divadle Kladno, kde hrál např. ve hrách „Zvoník od Matky Boží“ či „Sen noci svatojánské“. Zpíval také v kapele Klamy reklamy. Hrál ve filmech Anička s lískovými oříšky a Nesmrtelná teta. V Praze… (více)

Blake Clark (herec)

22.02.2023

Blake Clark je americký herec a komik. Jeho nejznámějšími rolemi jsou Chet Hunter ze seriálu Boy Meets World, Harry „The Hardware Store Guy“ ze seriálu Kutil Tim a role Otce z filmu 50x a stále poprvé. Clark namluvil psa Slinkyho ve třetím a čtvrtém díle série Toy Story, včetně muzikálu „Toy Story: The Musical“ z roku 2008, kdy… (více)

Vojtěch Drahokoupil (herec / skladatel / scenárista)

20.12.2018

Vojta se narodil v Liberci, ale od 8 let žil v Toužimi. Jelikož bydlel v malém městě, tak mu všichni říkali, že nikdy nic nedokáže a od kariéry zpěváka jej zrazovali. Také jednom rozhovoru řekl, že ho mlátila skupinka romských dětí. Vojta v dospělosti odjel do Prahy a prosadil se jako jeden ze zpěváků boybandu New Element.… (více)

Nela Boudová (herečka)

14.08.2018

Nela Boudová je česká herečka. Její původní jméno je Neila Najat, protože její biologický otec byl Tunisan. Od šesté třídy žila v NDR a když se maminka po druhé vdala, tak ji dala jméno Nela Boudová. Vystudovala hudebně-dramatické oddělení pražské Státní konzervatoře (1988) a působila několik let v oblastních divadlech (Karlovy… (více)

Sandra Pogodová (herečka)

06.08.2018

Sandra Pohodová je česká herečka. Sandru diváci mohli registrovat už v 90. letech, kde si zahrála menší role ve filmu Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu a v sérii Byl jednou jeden polda. Největší slávu ji přinesl seriál Rodinná pouta a následné pokračování Velmi křehké vztahy, kde hrála sestřičku Stáňu. Následoval sitcom… (více)

Daniel Krejčík (herec)

17.03.2018

Daniel se narodil do „pohřebnické“ rodiny, jenž vlastní pohřební službu v Sobotce a Jičíně. Absolvoval jičínské Lepařovo gymnázium a dále vystudoval Státní jazykovou školu v Praze, obor francouzština.S divadlem začínal pod vedením Lady Blažejové ve Studiu Šrámkova domu v Sobotce, dále při studiích pokračoval pod taktovkou… (více)

Jindřich Žampa (herec / režisér / střihač)

18.06.2017

Jindřich Žampa se narodil 3. května 1999 v Praze. S dabingem začal ve svých osmi letech. V dabingu ztvárnil několik filmových a seriálových rolí a reklamních spotů. Byl nominován na cenách Františka Filipovského za mimořádný dětský herecký výkon v dabingu v letech 2012, v roce 2013 získal dvě nominace a v roce 2014. Svojí první… (více)

Jakub Nemčok (herec)

11.06.2017

Jakub Nemčok se už odmalička věnuje dabingu. Na svém kontě má stovky filmů a seriálů, které daboval. Jakubovým hlasem promlouvá například Brick v seriálu Průměrňákovi, Timothy v Neuvěřitelném životě Timothyho Greena, Sawyer v Můj přítel delfín a nebo Ferda v koprodukčním filmu Jak jsme hráli čáru. Jakub se věnuje herectví.… (více)

Petr Mareček (herec / producent)

11.06.2017

Petr Mareček se narodil 12 února 1989. Už od malička chtěl být hercem a zpěvákem. Od malička chodil do sboru, po neúspěších v soutěžích X factor, Československá superstar, Elán je Elán a Československo má talent se začal realizovat v jiném oboru. Svůj herecký sen si splnil v seriálu Borgia, kde hrál komparzní roli vojáka a v… (více)

Petr Cemper (herec)

17.10.2015

Petr Cemper se narodil 6. června 2003. Od šesti let se věnuje hře na piano a tanci a od deseti let sólově zpívá. Můžeme jej vidět v divadelním představení divadla Perštýn Tajemství staré bambitky, kde hraje prince Jakuba, kterého ve stejnojmenné pohádce ztvárnil Tomáš Klus. Před kamerou se poprvé objevil v malé roli v seriálu… (více)

Jakub Janatka (herec / střihač / režisér)

17.10.2015

Narodi se 23.07.1997 v Praze. Od svých sedmi let tancoval ve Státní opeře. Po pěti letech začal hrát hokejbal za Tj Kovo Praha. Během toho  se několikrát zúčastnil Letní herecké školy, kde si herectví zamiloval. Poprvé  se před kamerou objevil v absolventském filmu studentů FAMU, který vyhrál mnoho ocenění na filmových… (více)

Jakub Štěpán (herec)

20.09.2015

Jakub se věnuje hraní, dabingu a moderaci. Kariéru rádiového moderátora začínal v Radiu Relax, od roku 2010 vysílal na vlnách Hitradia Magic, později přešel na Evropu 2. V televizi moderoval pořad Prima hodinka, který vysílala tv Prima na jaře 2015, ale po měsíci tento pořad zrušila. Vystudoval Pražskou konzervatoř a hraje na… (více)

Aleš Jarý (herec)

07.08.2015

Aleš Jarý se narodil v roce 1958 v Brně. Diváci si jej navždy budou pamatovat jako štábního strážmistra a řidiče Sláva Jiroušku. Aleš Jarý se objevil v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárnil otce zdravotní sestřičky Mirky Kovaříkové. Spolu s manželkou Drahomírou Kočovou si zahrál i v seriálu Stopy života. Aleš Jarý byl… (více)

Marek Salvet (herec)

06.08.2015

Marek Salvet je divákům je znám především rolí Filipa Maléře ze seriálu Ulice, kam nastoupil na jaře 2014. Vidět jsme ho mohli i ve slovenském filmu Všetko alebo nič, kde si zahrál studenta. Studenta hrál i ve filmu Jak básníci čekají na zázrak, ale byl z filmu vystřižen. O rok později dostal příležitost ve filmu Filipa Renče… (více)

Jiří Ployhar ml. (herec)

06.08.2014

Jiří Ployhar ml. vystupuje na scéně divadla Studia DVA. Poprvé se ve filmu objevil už v osmi letech ve filmu Kukačka v temném lese. Větší roli dostal až o 11 let později v seriálu Život na zámku, kde si zahrál studenta Říhu. V roce 2004 si zahrál svou nejslavnější roli Mrázka v seriálu Redakce. Po skončení tohoto seriálu tato… (více)

Milan Chára (herec)

06.08.2014

Milan Chára se narodil v roce 1966 v Československu. Poprvé jsme jej mohli vidět v malé roli ve filmu Pamětnice. Následovaly další malé role ve filmech Bastardi či Bastardi 3, Obchodníci (pacient v léčebně) a Školní výlet (zákazník supermarketu). Jeho největší rolí byla postava Džordže Hrubého ve filmu Jedlíci aneb Sto kilo… (více)

Nick Carter (herec / scenárista)

05.08.2014

Nick Carter se narodil 28.1.1980 v Jamestownu. Je zpěvákem slavné chlapecké skupiny Backstreet boys. Po rozpadu skupiny se vydal na sólovou kariéru, ale nedosáhl už takové slávy jako s Backstreet boys, se kterými prodal stovky milionů cd po celém světě.V roce 2001 se se svým bratrem Aaronem, který je také zpěvákem, Michaelem… (více)

Aaron Carter (herec)

05.08.2014

Aaron Carter, bratr slavného zpěváka skupiny Backstreet boys Nicka Cartera, se narodil 7.12.1987 v Tampě na Floridě. Jeho rodiče nebyli umělecky zaměřeni, ale vedli domov důchodců. Aaron má čtyři vlastní sourozence a dva nevlastní. Už od malička rád zpíval a už v 10 letech byl populární po celém světě.Jeho začátky hudební… (více)

Petr Procházka (herec)

05.08.2014

Petr Procházka je dětský herec, který proslul svou jedinou velkou filmovou rolí ve filmu Smrt stopařek, kde si zahrál Michala Jaroše. V této roli sice zaujal, ale další nabídky se už nehrnuly. Ve filmu byl dokonce předabován slavnějším Tomášem Holým. Před kamery se vrátil v malé roli ve filmu a jako skalní obr v seriálu… (více)

Milan Růžička (režisér / scenárista / herec)

23.02.2014

Milan Růžička se narodil 25.5.1937  v Prostějově. Vystudoval realné gymnázium v Prostějově a v roce 1955 začal studovat pražskou Famu, obor režie. V letech 1960 až 1972 pracoval jako filmový režisér, ale i scénárista Československého studia armádního filmu. Více jak čtyřicet dokumentárních filmů, na kterých se buď podílel jako… (více)

Reklama