Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Black Books

Black Books (2000)

Opile zmítající se hlavní hrdina vás chytne stejně jako porce černého humoru. Just do it.

Na život a na smrt

Na život a na smrt (1998)

Po znovuslédnutí seriálu přidávám jednu hvězdu za to, jak tvůrci dokázali důvtipně nacpat plno charakterů a děje do jedné série tak, aby na film dobře navazovala.

Přátelé

Přátelé (1994)

BEST OF SITCOM, lepší komediální seriál prostě nikdy nebude :-)

Vyprávěj

Vyprávěj (2009)

Chtěl jsem dát 4*, ale po uvážení, jak špatný seriály se dnes točí jsem jednu přidal, jako výstrahu nově a primě

24 hodin

24 hodin (2001)

Nikdy bych nevěřil, že propadnu nějakému seriálu. Myslel jsem si, že po Přátelích už žádný jiný přijít nemůže. Šeredně jsem se spletl. Od teď Přátelé a 24 hodin FOREVER. Skvěle kontruované zápletky, ač některé série slabší než jiné, ale jako komplet jde o naprostý skvost. Většinu postav si zamilujete od prvních okamžiků a pokud o nějakou příjdete, budete mít pocit, že byla vaším osobním přítelem. Jack je pro mě ikona. Sice v pozdějších sériích schytával víc střel a jiných ran, než by přežil, ale bylo mi to opravdu fuk. Je těžko popsat komplet bez toho, abych do toho nevkládal své osobní sympatie. Proto říkám naprosto bez rozmyslu: 5*.

Labyrint

Labyrint (2015)

Strach mi definitivně potvrdil, že je jedním ze dvou nejlepších českých režisérů. Příběh je nabušenej, nepředvídatelnej, vždycky když jsem si už myslel, že něco vím nebo se stane a já už se budu nudit, přišel zvrat. Langmajer je neskutečně charismatickej, sice mi moc do své role neseděla nejvyšší záporná postava, ale to bude dáno tím, že tuto osobu mám spojenou s naprosto jinýma charakterníma rolema. Majera nemusím už ze zvyku, ale Donutil, Němec, Dlouhý jsou další esa v celý plejádě známejch tváří. Seriál, který popírá klasický mainstream a jde si svou cestou. Jediné, co mi moc nesedlo je přílišné vyžívání v brutalitě, ale to je můj osobní problém, protože pro hloubku příběhu to prospěšné bylo. Takže 95%. ČT jede!

Flash

Flash (2014)

Celkem příjemný pokus o adaptaci. Nejvíc mě potěšilo obsazení Johna Wesleye Shippa, jehož dvacet let starou verzi jsem žral jako malej.