Reklama

Reklama

Epizody(22)

Obsahy(1)

Dlouho předtím, než se Liu Kang, Sonya Blade a Johnny Cage utkali s Shang Tsungem a jeho přisluhovači v turnaji Mortal Kombat, bojoval mnich Kung Lao (Paolo Montalban), zlodějka Taja (Kristanna Loken) a bývalý strážce Siro (Daniel Bernhardt) proti krvelačnému imperátorovi Shao Kahnovi, jeho mágovi Shang Tsungovi (Bruce Locke), jed plivajícímu Reptilovi (Jon Valera), čaroději Quan Chimu (Adoni Marapis) a jeho trojici nemrtvých vražedkyň (Dana Hee, Jamie Pressly, Renee Tenison), královně Kreeye (Fabiana Udenio) a její prvorozené dceři Vorpax (Tracy Douglas) či Scorpionovi (Chris Casamassa). Za podpory ochránce pozemské říše lorda Raydena (Jeffrey Meek) a princezny Kitany (Audie England) bojují o osud lidstva, rozhodnuti chránit ho za každou cenu, i kdyby jí měl být jejich vlastní život... (Chen)

(více)

Recenze (60)

kwoky 

všechny recenze uživatele

Musim kompletne zmenit nazor. Hodnotil jsem tu pilotni dil a asi jsem to nepochopil ci co. Zkratka... nasel jsem v tomhle serialu zalibeni. Nektere bojove sceny jsou opravdu slusne, triky usmevne, ale efektni. Je to vlastne takovy "maly Mortal Kombat" v kazdem dile. Drzi se pevne schematickeho modelu: Krasne nove rano->novy nepritel->rvacka->druhy pokus->rvacka->konec :D Na tohle se neda divat kvuli nejakemu umeleckemu dojmu. Proste je potreba to brat jako odpocinek, relaxaci, unik do jine reality. Konec je opravdu necekane "zly". Posledni tri dily uz jsou maximalne vazne a uplny zaver je skutecne "ZAVER" jaky jsem necekal a take jeste nevidel. Doufam, ze se tematikou MK bude zabyvat jeste nejaky dalsi filmovy/serialovy pocin. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Trio hrdínu se pomláti s nějakým z intrikanských antihrdinů, všude okolo je spousta hodně spoře oděných bojovnic nebo servírek (ale vždy jsou hezké :) a tak nějak pořád dokola... ale i přesto má serial své kouzlo, hlavně pro ty kteří mají nějaké dočinění s hrou. Je nějaký důvod se ubec koukat na celý serial a neskočit hned po 5tém díle? Ano je, v ději je spousta zajímavých intrik a zauzlení a na konci se dočkáte neočekávaného konce který by asi nikdo neočekával. (Mě osobně překvapil a zároveň zklamal). ()

Reklama

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Takže, nejdříve stránka umělecká: Často tupé dialogy a stupidní zápletky. Pak také hodně nelogičnosti. Co se týče Martial Art tak ve své době to byl nej seriál, ale i oproti staré Hong Kongské tvorbě to bylo stále ubohé. Kulisy a kaskadérští "dvojníci" byli často hodně k smíchu. Pak je tu část Mortal Kombat: s příběhem hry to má společný jen základ a vzhledem k tomu, že seriál nepokračoval, zakončení je více než trestuhodně pitomé. Takže... Celkově sračka. Bohužel. Snaha asi byla, ale chyb je tu až moc. Hlavně ten konec, opravdu. Ten byl dutohlavní. Největší problém celého seriálu je, že se drží filmů a ne hry. Protože i filmy nemají se hrou mnoho společného. Příběh hry je super. Ve filmech a seriálech to už tolik nefunguje. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Zapíchl jsem to u 5 dílu. Ne protože bych už neměl chuť se na to dívat, ale proto, že mi prozatím (a troufnu si říct že napořád) zrušili megavideo :-(. K věci. Bylo to strašné béčko, kulisy byly otřesné a některé momenty až příliš umělé. Ale na druhou stranu kvůli tomu jsem se na to začal dívat. Shang Tsung byl neskutečně drsný a proto dávám 2* (ale myslím si, že bych to mohl s dalšími díly vytáhnout výš, ale na to si budu muset počkat). ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Proc se podivat na Mortal Kombat? 1. Spousta vybornych souboju. 2. Zeny, spousta peknych spore odenych, kolikrat byly prsa tak napechovane ze uz uz vypadalo ze neco vykoukne ven, 3. SPOILER Konec velmi drsny a hodne necekany konec opravdu to tak zakoncili? Po shlednuti posledniho dilu sem nevericne sedel a uvazoval "Neni nekde zasity jeste jeden dil??" Za konec mam chut jeste zvednout hodnoceni i kdyz to vypada divne. A proto u me zaslouzene 4*. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • V seriálu Mortal Kombat: Conquest (od r. 1998) se objevily 3 videoherní postavy, které do té doby nebyly ztvárněny ani v jednom z hraných filmů (Mortal Kombat – 1995, Mortal Kombat 2: Vyhlazení – 1997) – Kung Lao (z „Mortal Kombat II“), Quan-Chi (z „Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero“) a Reiko („z Mortal Kombat IV“). (Kenoth)
  • Postavy Siro, Taja, Vorpax, Qali, Kreeya, Omegis a Master Cho neboli súčasťou videohier, ale boli vytvorené len pre seriál. (jdavid)

Reklama

Reklama