Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (14)

plakát

Máme papeže! (2011) 

Výborný film od začátku do konce. Vážná témata smíchaná s humorem. Paradoxně nejvíc mě nedostalo finále, ale moment, kdy Oceánie dala bod!

plakát

Mrazík (1964) 

Kult Mrazíka jsem nikdy nepochopil. Asi se na to lidi prostě naučili koukat, protože jim to televize servírujou už několik desítek let. Nebo je to tou zimní atmosférou? Mně to rozhodně nechytlo, ba dokonce je mi celý ten film protivný. Z "kultovního" českého dabingu mi naskakuje vyrážka. Ještě jsem jakštakš zkousl originální verzi. Ze studijních důvodů samozřejmě:-)

plakát

District 9 (2009) 

Nejlepší béčkový film jaký jsem kdy viděl:)

plakát

Motýlek (1973) 

Možná až zbytečně dlouhá stopáž, některé scény natahovány bez účinku. Naštěstí ústřední duo tvůrci vybrali skvěle. U mě horší ****.

plakát

Sedm (1995) 

Skvělá podívaná, u které se i posedmé koukám, jestli za mnou nestojí Kevin Spacey. Perfektně vybrané obsazení, perfektní scénář, režie, atmosféra by se dala krájet. Film po všech stránkách odporně krásný.

plakát

Zelená míle (1999) 

Poněkud přeceňovaný film, řekl bych. Od začátku do konce jsem se nudil. Sice je to pěkně natočené, ale tenhle pohádkový realismus mi vůbec nic neříká.

plakát

Kmotr (1972) 

Dřív jsem byl z filmu nadšen o něco víc, ani nevím proč. Každopádně čtyři hvězdičky už jen za Branda.

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

Až je mi blbý to říct, ale Amík Spielberg by neměl točit filmy s evropskou tematikou:-) Připadalo mi, jako by se děj odehrával někde v USA. Všichni, od vězňů až po samotného Schindlera se chovají až příliš americky (tj. postavy jsou archetypální, to aby to celé prostý Američan pochopil). Pár dní po Schindlerově seznamu jsem viděl film Pianista, který mě teda dostal mnohem víc...

plakát

Forrest Gump (1994) 

S odstupem času už mě nebaví tak jako dřív, ale pořád mě dostávají ty skvělé herecké výkony.