Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (86)

plakát

Promlčeno (2022) 

Zajímavý nápad v nenaplněném provedení. Potenciál napínavého krimi se trapně rozplynul v žánrovce podprůměrné televizní úrovně. Barešová i přes malý prostor výborná, Bareš jako vždy nepřesvědčivý, Roden alespoň charizmatický. Plusové body za můj oblíbený Prosek. Okolí parkoviště je ale nerealisticky liduprázdné.

plakát

Mstitel (1958) 

Muž zvažuje reakce a případné konsekvence své reakce na manželčinu nevěru.

plakát

Chameli (2003) 

Deštivá noční Bombaj. Jednota místa, času a děje. Muž a žena odlišného původu, ale podobného osudu. Jeden druhého zachrání způsobem, jakým by to nikdo jiný nedokázal. Něžná romance s napínavou krimi zápletkou a několika povinnými tanečně-hudebními výstupy.

plakát

Lítám v tom (2009) 

Smutné a tíživé. (Anti)hrdina je sice pohledný a charizmatický (a nominovaný za výkon na Oscara), ale žije v izolaci, je vykořeněný a živí se tím, že dává vyhazov lidem. Klišovitý konec přináší jasné sdělení - rodina a láska nade vše.

plakát

Viceprezident(ka) (2012) (seriál) 

Tak tohle Mau nepochopila. Možná proto, že jsem včera dokoukala vynikající House of Cards a ten kontrast seriálů odehrávajících se ve stejném prostředí mě příliš obtěžuje.

plakát

Noční děs (1914) 

16. 5. 2014 Bio Ponrepo. Výjimečné představení se zábavným i poučným slovním komentářem (Ivan Klimeš) a jedinečným hudebním doprovodem (Jiří Stivín).

plakát

Harold a Maude (2011) (divadelní záznam) 

Mám příliš ráda filmové zpracování, takže mě divadelní provedení neohromí, ale Květa Fialová je v roli Maude ohromná.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Guilty pleasure. Největší kýč a klišé o bohatý holce a chudym chlapci, kterej postaví nejkrásnější dům a posílá každej den během jednoho roku dopis. Pokaždý se dojímám a brečim. A to tu Ryan ještě není vyphotoshopovanej jako v novějších filmech..